Menu

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot een volwassene met chronische rugpijn, geïnfecteerde knieprothese, een dwarslaesie of niet aangeboren hersenletsel. Hier help je mee aan de beste zorg voor patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons. Mogen ze ook op jou rekenen, met alles wat je al kunt bijdragen en bij ons wilt leren?

We zijn per 01-08-21 op zoek naar een:

Psychologisch medewerker

Unit neurorevalidatie

Gemiddeld 18 uur per week

Nijmegen

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische complexe zorg op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.

Jouw afdeling

De unit Neurorevalidatie van de Sint Maartenskliniek staat bekend om haar expertise en innovatieve aanpak. Het uitgebreide en gespecialiseerde team bestaat uit onder andere uit verpleegkundigen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, GZ psychologen en maatschappelijk werkenden. Ze werken nauw samen om de revalidant weer verder in beweging te brengen. De unit Neurorevalidatie biedt klinische en poliklinische revalidatiebehandeling aan volwassenen. Het geven van de beste zorg voor het optimaal functioneren in het leven van alledag is de kern van het werk. De doelgroep bestaat hoofdzakelijk uit patiënten met Niet aangeboren hersenletsel (NAH), Multiple Sclerose (MS), Cerebrale Parese (CP) en Neuro Musculaire Aandoeningen (NMA). Wij bieden vraaggerichte revalidatiezorg. De afdeling bevindt zich in een gloednieuw modern gebouw in een bijzonder bosrijke omgeving.

Jouw functie

Als psychologisch medewerker zorg jij er mede voor dat de revalidant laat zien wat hij op dat moment kan op cognitief gebied. Je verzamelt gegevens over de revalidant ter voorbereiding op het onderzoek, houdt een diagnostisch/intakegesprek met de revalidant en stelt op basis van protocollen de testbatterij samen. Je signaleert bijzonderheden in het gedrag en de werkwijze van de revalidant tijdens de afname van de tests en legt deze gegevens vast. Je verwerkt de onderzoekgegevens en gedragsobservaties tot rapportages, waarbij eigen interpretatie en conclusies worden gevraagd. Je bespreekt en evalueert de resultaten met de GZ psycholoog (specialist). Je begeleidt en geeft supervisie aan stagiaires en studenten en werkt nauw samen met je collega psychologisch medewerker. Je werkt op twee vaste dagen, bij voorkeur de donderdag en de vrijdag. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar bij afwezigheid van je collega of bij een tijdelijk groter aanbod van revalidanten.

Wat neem je mee?

Een HBO-opleiding toegepaste psychologie en ervaring is vereist. Daarnaast is kennis van de doelgroep en de bijbehorende cognitieve- en gedragsproblematiek van belang. Je werkt nauwkeurig en doelgericht. Je werkt zelfstandig tijdens het afnemen van de diverse tests. Je bent alert op non-verbale communicatie en handelt daarnaar. Je bent creatief en vindingrijk bij het werken met revalidanten met vaak ernstig gevolgen van hersenletsel. Je hebt tact en empathisch vermogen. Je bent leergierig en in staat je snel verschillende tests eigen te maken. Je hebt goede computervaardigheden. Je bent een prettige, communicatieve en flexibel ingestelde collega.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot vast dienstverband met een salaris van minimaal € 2.319,- en maximaal € 3.322,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 45 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek.

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Ellen Vogel, hoofd unit neurorevalidatie. Zij is bereikbaar via e.vogel@maartenskliniek.nl of 024-3659645.

Wil je direct solliciteren? Mail dan je sollicitatie met cv vóór 21 april naar werken@maartenskliniek.nl, t.a.v. Ellen Vogel o.v.v. vacaturenummer 51/2021.

De gesprekken vinden plaats op maandagmiddag 26-04-21.

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat bij gelijke geschiktheid de interne kandidaat de voorkeur geniet.

 

Standplaats

Telefonisch contact

Algemeen
Orthopedie (over afspraken op de polikliniek)
Orthopedie (overig)
Reumatologie
Revalidatiegeneeskunde
Pijnbehandelcentrum
Maartensapotheek
Radiologie
Gips- en wond­behandeling

Bezoekadres

Hengstdal 3 6574 NA UBBERGEN

Postadres

Postbus 9011 6500 GM NIJMEGEN

Nijmegen is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station Nijmegen rijden bussen naar de Sint Maartenskliniek. Komt u met de auto, dan kunt u het bezoekadres (in Ubbergen) ingeven als u een (actueel) navigatiesysteem gebruikt. U kunt de auto parkeren op verdieping -1 en -2 van de parkeergarage. Ook motoren, brommers en scooters kunnen hier gestald worden. Wanneer u de ondergrondse parkeergarage verlaat, komt u in de aankomsthal aan. Hier kunnen onze gastvrouwen en gastheren u de weg wijzen.

In het filmpje onderaan deze pagina ziet u hoe u kunt rijden als u naar locatie Nijmegen van de Sint Maartenskliniek komt.


Bezoektijden

Verpleegafdelingen Orthopedie

Dagelijks van 11.00 - 19.30 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging

Verpleegafdelingen Revalidatie

Maandag t/m vrijdag van 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 21.00 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging