Menu

Wil jij je grenzen verleggen als HBO verpleegkundige? Wil je werken in een team waar je ook de ruimte krijgt om verbeterprojecten op te starten samen met je collega’s? Dan is deze vacature iets voor jou. Zoals je vast al hebt meegekregen werken we binnen de Maartenskliniek aan de invoering van functiedifferentiatie binnen de verpleegkundige zorg. Daarom starten wij dit najaar met de functie van regieverpleegkundige op de klinische afdelingen.

Voor het verpleegkundig team Neurorevalidatie en Dwarslaesie zoeken wij meerdere

Regieverpleegkundigen

voor 28 tot 36 uur gemiddeld per week

Als regieverpleegkundige binnen onze afdeling Revalidatie kun je je ambities waarmaken. Je organiseert, coördineert en biedt revalidatiezorg aan volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel (afdeling neurorevalidatie) of een dwarslaesie (afdeling dwarslaesie). Je werkt samen met een enthousiast en gedreven interdisciplinair team. Je levert een actieve bijdrage aan het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van zorg als verpleegkundige samen met de andere disciplines.

Je kijkt vooruit en daarom vervul je graag de rol van kartrekker bij kwaliteitsonderwerpen die het werk van het hele team aangaan. Je doet voorstellen tot verbetering van kwaliteit van zorg, of ontwikkelingen binnen het vakgebied op basis van evidence-based practice. Je gaat een project leiden. Daarin word je ondersteund door de organisatie.

Wij zoeken

Je bent enthousiast en beschikt over het diploma verpleegkundige op het kwalificatieniveau 5 (NLQF 6) en een BIG-registratie. Je hebt bij voorkeur meerdere jaren werkervaring in de revalidatie. Je gaat als regieverpleegkundige deel uit maken van de werkgroep regieverpleging revalidatie. Daarin kun je mede deze nieuwe functie in de Sint Maartenskliniek vorm en inhoud geven. Intervisie en supervisie worden geregeld door de Maartensacademie.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor (on)bepaalde tijd. De salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Ziekenhuizen.

De functie is ingedeeld in functiegroep 50  en het salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring, minimaal € 2.453,-- en maximaal
€ 3.664,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (= 36 uur per week).
Daarnaast bieden wij conform de CAO-Ziekenhuizen 8,33% eindejaarsuitkering, 8,33% vakantietoeslag en een goede pensioenvoorziening.

Informatie en sollicitatie

Lijkt het je wat, maar heb je misschien nog vragen? Loop dan gerust even langs, stuur een mailtje of maak een afspraak met een van de leidinggevenden. Ellen Vogel (Neurorevalidatie) of Paul Valkenburg (Dwarslaesie). Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur dan een mail met je CV voor 21 oktober 2020 naar werken@maartenskliniek.nl,
gericht aan de Sint Maartenskliniek, Personeel & Organisatie, onder vermelding van vacaturenummer 86/2020. Je wordt altijd uitgenodigd voor een gesprek.

Deze vacature wordt alleen opengesteld voor interne kandidaten.

We willen graag met je in gesprek over de bijdrage die jij wilt gaan leveren in de functie van regieverpleegkundige om de ambitie van de Sint Maartenskliniek op het gebied van revalidatie mede vorm te geven. We gaan er tijdens het gesprek vanuit dat je de inhoud kent van de presentatie functiedifferentiatie 2020 die gegeven is door Ellen Vogel of Paul Valkenburg. 

Hieronder onze visie:

De afdelingen Dwarslaesie- en Neurorevalidatie leveren specifieke zorg en zijn hierin vooruitstrevend. We willen de best mogelijke zorg leveren, voor zo veel mogelijk patiënten. Zorg die onderscheidend is in Nederland: toonaangevend en gericht op de individuele zorgbehoefte van de patiënt.

Deze uitdaging staat niet op zichzelf; ook de Sint Maartenskliniek heeft een pittige uitdaging,

namelijk de wens om in binnen- en buitenland (h)erkend te worden als een ‘thought leader’: de leidende speler in houding en beweging. Dit is als volgt verwoord op de website:

“Onze strategie begint niet voor niets met het woord ‘verder’, want we zijn nog niet waar we willen zijn. Ons doel is door patiënten in binnen- en buitenland herkend en erkend te worden als een thought leader: de leidende speler in houding en beweging. Onze overtuiging is, dat zorg niet ophoudt bij de grenzen van een instituut. De wereld om ons heen verandert, en wij veranderen mee. De Sint Maartenskliniek kiest daarin duidelijk positie. Niet als volger, maar als vormgever van de toekomst. En dat doen we niet alleen. Samenwerking is een belangrijke succesfactor. (…) Door samen te werken zijn we ook beter in staat talent aan te trekken en niet alleen de patiënt, maar ook collega's en al onze partners meer mogelijkheden te bieden. Zo geven wij veel mensen het vertrouwen om nieuwe stappen te kunnen zetten. Dit verhaal is geen eindpunt, maar een voorzetting van het initiatief van de zusters van Choorstraat. Als Sint Maartenskliniek zijn wij een lerende organisatie. Daarom zullen we de komende jaren nog slimmer werken. Iedere dag weer kijken wij kritisch naar onszelf om vast te stellen hoe wij ons nog verder kunnen verbeteren, met als basis onze waarden: excellent, innovatief, mensgericht en ondernemend. In de geest van onze voorgangers veranderen wij door onszelf te blijven."

De afdelingen Dwarslaesie- en Neurorevalidatie leveren een unieke bijdrage om deze ambitie van de Sint Maartenskliniek mogelijk te maken: specialistische zorg die continu in ontwikkeling is en daarmee toonaangevend. Dat doen we samen: met de revalidant, met onze partners en vooral: met elkaar. 

Wij zijn tevreden als we als afdelingen zorgen voor aantrekkingskracht. Zowel voor (nieuwe) revalidanten, samenwerkingspartners als voor (nieuwe) collega’s!

Standplaats

Telefonisch contact

Algemeen
Orthopedie (over afspraken op de polikliniek)
Orthopedie (overig)
Reumatologie
Reumatologie Locatie CWZ
Revalidatiegeneeskunde
Revalidatie Locatie CWZ
Pijnbehandelcentrum
Maartensapotheek
Radiologie
Gips- en wond­behandeling

Bezoekadres

Hengstdal 3 6574 NA UBBERGEN

Postadres

Postbus 9011 6500 GM NIJMEGEN

Nijmegen is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station Nijmegen rijden bussen naar de Sint Maartenskliniek. Komt u met de auto, dan kunt u het bezoekadres (in Ubbergen) ingeven als u een (actueel) navigatiesysteem gebruikt. U kunt de auto parkeren op verdieping -1 en -2 van de parkeergarage. Ook motoren, brommers en scooters kunnen hier gestald worden. Wanneer u de ondergrondse parkeergarage verlaat, komt u in de aankomsthal aan. Hier kunnen onze gastvrouwen en gastheren u de weg wijzen.

In het filmpje onderaan deze pagina ziet u hoe u kunt rijden als u naar locatie Nijmegen van de Sint Maartenskliniek komt.

Let op: vanaf 4 maart 2019 moet u rekening houden met kans op vertraging door werkzaamheden aan de Waalbrug. Kijk voor meer informatie op onze website: www.maartenskliniek.nl/waalbrug.


Bezoektijden

Verpleegafdelingen Orthopedie

Dagelijks van 11.00 - 19.30 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging

Verpleegafdelingen Revalidatie

Maandag t/m vrijdag van 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 21.00 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging