Menu

Wil jij je grenzen verleggen als HBO verpleegkundige? Wil je werken in een team waar je ook de ruimte krijgt om verbeterprojecten op te starten samen met je collega’s? Dan is deze vacature iets voor jou. Zoals je vast al hebt meegekregen werken we binnen de Maartenskliniek aan de invoering van functiedifferentiatie binnen de verpleegkundige zorg. Daarom starten wij in februari 2021 met de functie van regieverpleegkundige op de klinische afdelingen Orthopedie. (Dit betreft een interne vacature)

Voor het verpleegkundig team Orthopedie zoeken wij 2 regieverpleegkundigen.

Regieverpleegkundigen

Minimaal 28 uur per week

Als regieverpleegkundige kun je je ambities waarmaken!
Naast je werk als verpleegkundige wordt er van je verwacht dat je een kartrekkersrol op je neemt m.b.t. de kwaliteit, veiligheid en innovatie. Je kijkt vooruit en daarom vervul je graag de rol van projectleider bij kwaliteitsonderwerpen die het werk van het hele team aangaan. Je doet voorstellen tot verbetering van de kwaliteit van zorg of ontwikkelingen binnen het vakgebied op basis van evidence – based practice. Je kijkt naar de mogelijkheden om de werkzaamheden te optimaliseren en grijpt kansen aan om de zorg te verbeteren daar waar nodig. Je bent een teamplayer en werkt nauw samen met de teamcoördinator van de afdeling. Je bent communicatief vaardig en intrinsiek gemotiveerd voor deze job.

Wij zoeken

Je bent enthousiast en beschikt over het diploma verpleegkundige op het kwalificatieniveau 5 (NLQF 6) en een BIG-registratie. Je beschikt over een helicopterview en bent in staat om buiten de grenzen van de eigen afdeling te denken. Je maakt als regieverpleegkundige deel uit van de werkgroep regieverpleging binnen de Orthopedie. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het vak als regieverpleegkundigen concern breed. Intervisie en supervisie is een vast onderdeel van je takenpakket wat wordt ondersteunt door de Maartensacademie.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor (on)bepaalde tijd. De salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Ziekenhuizen.

  • De functie is ingedeeld in functiegroep 50 en het salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring, minimaal € 2.526,-- en maximaal € 3.774,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (= 36 uur per week).
  • Daarnaast bieden wij conform de CAO-Ziekenhuizen 8,33% eindejaarsuitkering, 8,33% vakantietoeslag en een goede pensioenvoorziening.

Informatie en sollicitatie

Lijkt het je wat, maar heb je misschien nog vragen? Loop dan gerust even langs, stuur een mailtje of maak een afspraak met Yvette van Bakel, leidinggevende verpleegafdelingen Orthopedie of met 1 van de teamcoördinatoren. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur dan een mail met je CV voor 1 februari a.s. naar werken@maartenskliniek.nl, gericht aan de Sint Maartenskliniek, Personeel & Organisatie, onder vermelding van vacaturenummer 06/2021.

Op 16 februari a.s. in de middag vinden de sollicitatiegesprekken plaats met Yvette van Bakel, de teamcoördinatoren en Maartensacademie. Komende jaren zullen er met regelmaat vacatures worden vrijgegeven voor de functie van regieverpleegkundige.


Deze vacature wordt alleen opengesteld voor interne kandidaten

 

Standplaats

Telefonisch contact

Algemeen
Orthopedie (over afspraken op de polikliniek)
Orthopedie (overig)
Reumatologie
Revalidatiegeneeskunde
Pijnbehandelcentrum
Maartensapotheek
Radiologie
Gips- en wond­behandeling

Bezoekadres

Hengstdal 3 6574 NA UBBERGEN

Postadres

Postbus 9011 6500 GM NIJMEGEN

Nijmegen is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station Nijmegen rijden bussen naar de Sint Maartenskliniek. Komt u met de auto, dan kunt u het bezoekadres (in Ubbergen) ingeven als u een (actueel) navigatiesysteem gebruikt. U kunt de auto parkeren op verdieping -1 en -2 van de parkeergarage. Ook motoren, brommers en scooters kunnen hier gestald worden. Wanneer u de ondergrondse parkeergarage verlaat, komt u in de aankomsthal aan. Hier kunnen onze gastvrouwen en gastheren u de weg wijzen.

In het filmpje onderaan deze pagina ziet u hoe u kunt rijden als u naar locatie Nijmegen van de Sint Maartenskliniek komt.


Bezoektijden

Verpleegafdelingen Orthopedie

Dagelijks van 11.00 - 19.30 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging

Verpleegafdelingen Revalidatie

Maandag t/m vrijdag van 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 21.00 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging