Menu

Bij de Sint Maartenskliniek - een kleinschalig ziekenhuis met een grote naam in de bossen bij Nijmegen - draait alles om houding en beweging.

We hebben vijf basisspecialismen: anesthesiologie, orthopedie, radiologie, reumatologie en revalidatiegeneeskunde. Ons revalidatiecentrum is gespecialiseerd in klinische en poliklinische revalidatiebehandelingen bij kinderen en volwassenen. We willen hét dwarslaesiecentrum van Nederland zijn - en om die ambitie kracht bij te zetten openen we in 2019 een volledig nieuw en hypermodern revalidatiecentrum, waar bijvoorbeeld ook 24 uur per dag beademingszorg gegeven kan worden.

De patiënten zijn erg tevreden over de kwaliteit van onze zorg - en de medewerkers waarderen de kleinschaligheid van de kliniek, het specialistische werk, de collegiale sfeer op de afdelingen, de prettige werktijden en de korte lijnen. Ze zijn trots op de hoge waardering van onze patiënten en de innovativiteit van de kliniek. Zo kan in de Sint Maartenskliniek bijvoorbeeld als enige in Nederland getraind worden met een exoskelet.

We zijn voor onze kliniek in Nijmegen per direct op zoek naar:

Ervaren verpleegkundigen (niveau 4-5)

die ons willen helpen om de zorg voor dwarslaesiepatiënten nóg beter te maken.

Als verpleegkundige op de dwarslaesie-revalidatie organiseer, coördineer en biedt je revalidatiezorg aan volwassenen. Je gaat samenwerken met een enthousiast en gedreven multidisciplinair team en gaat als verpleegkundig contactpersoon een actieve bijdrage leveren aan de samenwerking tussen alle disciplines. Daarnaast werk je intensief samen met de revalidant en zijn naaste omgeving om te komen tot optimale revalidatie. Daarnaast begeleid je leerlingen en stagiaires en lever je een actieve bijdrage aan inhoudelijke ontwikkelingen en diverse aandachtsgebieden, zoals wondzorg, beademing, continentie, zorgpaden en protocollen.

Onze verpleegkundigen werken in alle diensten - en worden uitgenodigd om mede vorm te geven aan innovaties en nieuwe manieren van werken.

Wat zijn de vereisten?

Je bent in het bezit van het diploma Verpleegkundige op het kwalificatieniveau 4 of 5 en in het bezit van de BIG-registratie. Je hebt bij voorkeur minimaal één jaar werkervaring met de doelgroep - of aantoonbare affiniteit met de doelgroep.

Boven alles ben je zeer vaardig in het begeleiden van patiënten en lever je persoonsgerichte zorg van onderscheidende kwaliteit met maximale patiëntveiligheid. Om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen, is het verstrekken van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van de sollicitatieprocedure.

De kernwaarden van de Sint Maartenskliniek zijn: mensgericht, excellent, innovatief en ondernemend. Onze medewerkers geven daar dagelijks vorm aan in de praktijk, bijvoorbeeld door samenwerking voorop te zetten, zelfkritisch te zijn om steeds te verbeteren, door nieuwsgierig te zijn en ideeën te delen, door kansen te zien en te pakken.

We zoeken mensen die zich herkennen in die kernwaarden - en ze - samen met de rest van het team - kunnen uitdragen.

Om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen, is het verstrekken van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wat hebben we je te bieden?

Een dienstverband voor gemiddeld 28-36 uur per week met een contract voor onbepaalde tijd.

De functie is ingedeeld in functiegroep 45 van de CAO-Ziekenhuizen. Dat betekent een salaris van minimaal € 2.319,-- en maximaal € 3.322,--bruto per maand op fulltime basis (36 uur per week), plus 8,33% eindejaarsuitkering, 8,33% vakantietoeslag en een goede pensioenvoorziening.

Heb je interesse?

Je sollicitatie met cv kun je mailen naar werken@maartenskliniek.nl, gericht aan de Sint Maartenskliniek, Personeel & Organisatie, t.a.v.
mevrouw van den Ouweland, P&O adviseur, onder vermelding van vacaturenummer 04/2021.

Voor meer informatie over deze functie kun je altijd contact opnemen met Kim Saat of Thérèse Terwindt, teamcoördinatoren, op het telefoonnummer (024) 365 93 24.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten over de Sint Maartenskliniek?

Op onze website www.maartenskliniek.nl leer je alles over onze rijke geschiedenis, onze specialismen en onze ambities voor de toekomst.

Standplaats

Telefonisch contact

Algemeen
Orthopedie (over afspraken op de polikliniek)
Orthopedie (overig)
Reumatologie
Revalidatiegeneeskunde
Pijnbehandelcentrum
Maartensapotheek
Radiologie
Gips- en wond­behandeling

Bezoekadres

Hengstdal 3 6574 NA UBBERGEN

Postadres

Postbus 9011 6500 GM NIJMEGEN

Nijmegen is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station Nijmegen rijden bussen naar de Sint Maartenskliniek. Komt u met de auto, dan kunt u het bezoekadres (in Ubbergen) ingeven als u een (actueel) navigatiesysteem gebruikt. U kunt de auto parkeren op verdieping -1 en -2 van de parkeergarage. Ook motoren, brommers en scooters kunnen hier gestald worden. Wanneer u de ondergrondse parkeergarage verlaat, komt u in de aankomsthal aan. Hier kunnen onze gastvrouwen en gastheren u de weg wijzen.

In het filmpje onderaan deze pagina ziet u hoe u kunt rijden als u naar locatie Nijmegen van de Sint Maartenskliniek komt.


Bezoektijden

Verpleegafdelingen Orthopedie

Dagelijks van 11.00 - 19.30 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging

Verpleegafdelingen Revalidatie

Maandag t/m vrijdag van 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 21.00 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging