Bij de Sint Maartenskliniek - een kleinschalig innovatief ziekenhuis met een grote naam draait alles om houding en beweging.

We zijn het grootste expertisecentrum voor Orthopedie in Nederland, dat nationaal en internationaal veel aanzien geniet voor haar behandeling van (complexe) aandoeningen aan de wervelkolom, gewrichtsvervangende reconstructieve chirurgie, reuma-chirurgie, kniechirurgie en voet- en enkelchirurgie.

Op de verpleegafdeling Orthopedie wordt dagelijks gewerkt aan de beste specialistische zorg voor patiënten met complexe orthopedische problematiek. Daarnaast hebben we een regionale functie voor behandeling van patiënten met minder complexe aandoeningen. We hebben 3 verpleegafdelingen, met in totaal 96 bedden.

De patiënten zijn erg tevreden over de kwaliteit van onze zorg - en de medewerkers waarderen de kleinschaligheid van de kliniek, het specialistische werk, de collegiale sfeer op de afdelingen, en de korte lijnen. Ze zijn trots op de hoge waardering van onze patiënten en de innovativiteit van de kliniek.

Voor onze verpleegafdeling in Nijmegen zijn we per direct op zoek naar:

Verpleegkundigen (niveau 4-5)

voor 24-36 uur per week, met een contract voor onbepaalde tijd

die ons willen helpen om de zorg voor onze Orthopedie-patiënten nóg beter te maken.

Als Orthopedisch verpleegkundige ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de directe patiëntenzorg. Daarnaast begeleid je leerlingen en stagiaires en lever je een actieve bijdrage aan inhoudelijke ontwikkelingen en diverse aandachtsgebieden, zoals wondzorg, pijn, diabetes, zorgpaden en protocollen.

Onze verpleegkundigen werken in alle diensten - en worden uitgenodigd om mede vorm te geven aan innovaties en nieuwe manieren van werken. Binnen de verpleegafdelingen zijn we actief bezig met de ontwikkeling van de rol van regie verpleegkundige. Daarnaast zijn we actief op het gebied van ontwikkeling en innovatie om de kwaliteit van zorg tot top niveau te brengen en te behouden.

Wat zijn de vereisten?

  • Je bent een verpleegkundige met een opleiding op MBO- of Hbo-niveau en je bent BIG-geregistreerd.
  • Je beschikt bij voorkeur over ten minste 1 a 2 jaar relevante werkervaring.
  • Het is een pre als je eerder gewerkt hebt binnen het specialisme Orthopedie.

De kernwaarden van de Sint Maartenskliniek zijn: mensgericht, excellent, innovatief en ondernemend. Onze medewerkers geven daar dagelijks vorm aan in de praktijk, bijvoorbeeld door vriendelijk en behulpzaam te zijn, zelfkritisch te zijn om steeds te verbeteren, door nieuwsgierig te zijn en ideeën te delen, door kansen te zien en te pakken.

We zoeken mensen die zich herkennen in die kernwaarden - en ze - samen met de rest van het team - kunnen uitdragen.

Wat bieden wij jou?

Een dienstverband voor 24-36 uur per week, met een contract voor onbepaalde tijd.

De functie is ingedeeld in functiegroep 45 van de CAO-Ziekenhuizen. Dat betekent een salaris van minimaal € 2.251,-- en maximaal € 3.225,-- bruto per maand op fulltime basis (36 uur per week), en 8,33% eindejaarsuitkering, 8,33% vakantietoeslag en een goede pensioenvoorziening.

Informatie en sollicitatie

Je sollicitatie met cv kun je mailen naar werken@maartenskliniek.nl, gericht aan de Sint Maartenskliniek, Personeel & Organisatie, t.a.v. mevrouw Yvette van Bakel, Hoofd Kliniek Orthopedie, onder vermelding van vacaturenummer 03/2021.

Voor meer informatie over deze functie kun je altijd contact opnemen met Lida van Veldhuizen, Jacqueline Stiennissen of Miriam School, de teamcoördinatoren van de verpleegafdelingen orthopedie, op het telefoonnummer (024) 365 9347.

Meer weten over de Sint Maartenskliniek?

Op onze website www.maartenskliniek.nl leer je alles over onze rijke geschiedenis, onze specialismen en onze ambities voor de toekomst.

Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Standplaats

Telefonisch contact

Algemeen
Orthopedie (over afspraken op de polikliniek)
Orthopedie (overig)
Reumatologie
Revalidatiegeneeskunde
Pijnbehandelcentrum
Maartensapotheek
Radiologie
Gips- en wond­behandeling

Bezoekadres

Hengstdal 3 6574 NA UBBERGEN

Postadres

Postbus 9011 6500 GM NIJMEGEN

Nijmegen is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station Nijmegen rijden bussen naar de Sint Maartenskliniek. Komt u met de auto, dan kunt u het bezoekadres (in Ubbergen) ingeven als u een (actueel) navigatiesysteem gebruikt. U kunt de auto parkeren op verdieping -1 en -2 van de parkeergarage. Ook motoren, brommers en scooters kunnen hier gestald worden. Wanneer u de ondergrondse parkeergarage verlaat, komt u in de aankomsthal aan. Hier kunnen onze gastvrouwen en gastheren u de weg wijzen.

In het filmpje onderaan deze pagina ziet u hoe u kunt rijden als u naar locatie Nijmegen van de Sint Maartenskliniek komt.


Bezoektijden

Verpleegafdelingen Orthopedie

Dagelijks van 11.00 - 19.30 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging

Verpleegafdelingen Revalidatie

Maandag t/m vrijdag van 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 21.00 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging