Menu

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot een volwassene met chronische rugpijn, geïnfecteerde knieprothese, een dwarslaesie of opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je mee aan de beste zorg voor patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons. Mogen ze ook op jou rekenen, met alles wat je al kunt bijdragen en bij ons wilt leren?

We zijn per direct op zoek naar een:

Verpleegkundige (overwegend werkzaam in de nacht)

Afdeling unit neurorevalidatie

24-32 uur per week

Nijmegen

FWG 45, max. € 3.322,- bruto p.m. bij fulltime dienstverband

 

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet. 

Jouw afdeling 

Klinische Neurorevalidatie

De klinische afdeling Neurorevalidatie van de Sint Maartenskliniek staat bekend om haar expertise en innovatieve aanpak. Het uitgebreide en gespecialiseerde team bestaat uit onder andere: verpleegkundigen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, GZ psychologen en maatschappelijk werkenden. Ze werken nauw samen om de revalidant weer verder in beweging te brengen. De afdeling Neurorevalidatie biedt klinische en poliklinische revalidatiebehandeling aan volwassenen. Het geven van de beste zorg voor het optimaal functioneren in het leven van alledag is de kern van het werk. De doelgroep bestaat hoofdzakelijk uit patiënten met Niet Aangeboren hersenletsel (NAH), Multiple Sclerose (MS), Cerebrale Parese (CP) en Neuro Musculaire Aandoeningen (NMA). Wij bieden vraaggerichte revalidatiezorg. De afdeling bevindt zich in een gloednieuw modern gebouw in een bijzonder bosrijke omgeving.

Jouw functie

We zijn op zoek naar een verpleegkundige die overwegend in de nacht werkt. Als verpleegkundige van de unit neurorevalidatie organiseer, coördineer en bied je revalidatiezorg aan maximaal 36 volwassenen revalidanten samen met een collega verpleegkundige. Je bent onderdeel van het verpleegkundig team unit neurorevalidatie en van de unit neurorevalidatie. 

Wat neem je mee?

Je bent een rustige, nuchtere persoonlijkheid die in het bezit is van het diploma verpleegkundige op het kwalificatieniveau 4 (MBO) en in het bezit van de BIG-registratie. Je hebt bij voorkeur meerdere jaren werkervaring in de neurorevalidatie, meerdere jaren levenservaring en/ of aantoonbare affiniteit met één van onze doelgroepen. Je bent in staat zowel zelfstandig als samen te werken. Je hebt een flexibele collegiale instelling. De werkzaamheden worden overwegend ’s nachts verricht volgens een onregelmatig dienstrooster.

Dit bieden wij 

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot vast dienstverband met een salaris van minimaal € 2.319,- en maximaal € 3.322,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 45 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek. 

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Noud Geutjes of Dick Richards, verpleegkundig teamcoördinatoren. Zij zijn bereikbaar via (024) 365 9376 en TCNeuroRevalidatie@maartenskliniek.nl
Wil je direct solliciteren? Mail dan je sollicitatie met cv voor 8 maart 2021 naar werken@maartenskliniek.nl, t.a.v. mevrouw E. Vogel, hoofd unit neurorevalidatie o.v.v. vacaturenummer 25/2021.

De gesprekken vinden plaats op donderdag 18 maart 2021 aan het eind van de middag.

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat bij gelijke geschiktheid de interne kandidaat de voorkeur geniet.

 

Standplaats

Telefonisch contact

Algemeen
Orthopedie (over afspraken op de polikliniek)
Orthopedie (overig)
Reumatologie
Revalidatiegeneeskunde
Pijnbehandelcentrum
Maartensapotheek
Radiologie
Gips- en wond­behandeling

Bezoekadres

Hengstdal 3 6574 NA UBBERGEN

Postadres

Postbus 9011 6500 GM NIJMEGEN

Nijmegen is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station Nijmegen rijden bussen naar de Sint Maartenskliniek. Komt u met de auto, dan kunt u het bezoekadres (in Ubbergen) ingeven als u een (actueel) navigatiesysteem gebruikt. U kunt de auto parkeren op verdieping -1 en -2 van de parkeergarage. Ook motoren, brommers en scooters kunnen hier gestald worden. Wanneer u de ondergrondse parkeergarage verlaat, komt u in de aankomsthal aan. Hier kunnen onze gastvrouwen en gastheren u de weg wijzen.

In het filmpje onderaan deze pagina ziet u hoe u kunt rijden als u naar locatie Nijmegen van de Sint Maartenskliniek komt.


Bezoektijden

Verpleegafdelingen Orthopedie

Dagelijks van 11.00 - 19.30 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging

Verpleegafdelingen Revalidatie

Maandag t/m vrijdag van 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 21.00 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging