Menu

Om een gespecialiseerd ziekenhuis draaiende te houden is er meer nodig dan alleen goed personeel en patiënten. Allerlei installaties en systemen draaien op de achtergrond 24 uur per dag, 7 dagen per week door. Denk aan het luchtbehandelingssysteem in de operatiekamers dat het risico op infecties zo klein mogelijk maakt. Of de noodstroomvoorziening, die in een splitsecond de boel overpakt in geval van een stroomstoring. Al die systemen hebben onderhoud nodig. Een hecht team van echte techneuten zorgt hier iedere dag voor. En jij staat als teamleider naast dit team specialisten. Wil jij ze motiveren en naar een hoger niveau tillen? Solliciteer dan naar de functie:

Teamleider Onderhoud & Beheer

voor 36 uur gemiddeld per week (=100%)

De functie

Als Teamleider Onderhoud & Beheer val je direct onder leiding van het Hoofd Gebouwservice. Zelf geef je leiding aan de technici binnen de afdeling Onderhoud & Beheer. Zij zijn onderverdeeld in de vakgroepen Installaties, Bouwkunde en Terreinbeheer. Als leidinggevende stimuleer jij het zelf-organiserend vermogen van jouw team. Ook bepaal je mede de te varen koers van de afdeling. Hierbij ben je in staat de verbinding te leggen tussen alle betrokkenen, zowel binnen als buiten de afdeling. Bovendien draag je zorg voor een correcte uitvoering van de werkzaamheden. Naast de aansturing op de werkvloer ben je ook verantwoordelijk voor de bewaking van het afdelingsbudget, de beoordelingscyclus, het verzuimmanagement en de werving en selectie. Verder signaleer je knelpunten en ontwikkelpotentieel, bespreek je deze met je leidinggevende en doe je verbetervoorstellen. Ook werk je aan de optimalisatie van de werkprocessen en ben je in staat (on)gevraagde relevante rapportages aan te leveren.

Onze wensen

Jouw manier van leidinggeven coacht en enthousiasmeert de medewerkers in jouw team. Ook draag je bij aan het onderhouden van de goede verhoudingen met onze interne en externe klanten. Je hebt kennis over het vakgebied en beschikt over aantoonbare leidinggevende ervaring. Een relevante vakopleiding op MBO+/HBO niveau (b.v. Installatietechniek) afgerond met aantoonbare ervaring met werktuigbouwkundige en/of elektrotechnische installaties is een pre. Je hebt kennis van en ervaring met projectmatig werken, onderhoudsbeheersystemen en je hebt kennis van wet- en regelgeving. Je vindt het een uitdaging om je te verdiepen in de diverse ontwikkelingen binnen de afdeling, organisatie en markt. Van nature ben je mensgericht, resultaatgericht, daadkrachtig en heb je een hands-on mentaliteit. Je beschikt over goede communicatieve én sociale vaardigheden zoals tact, luisteren, overtuigingskracht, motiveren, stimuleren en corrigeren.

Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Jouw nieuwe werkplek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. Wij leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. Patiënten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van onze zorg. En medewerkers waarderen de kleinschaligheid van de kliniek, het specialistische werk, de collegiale sfeer op de afdelingen, en de korte lijnen.

Het Facilitair Bedrijf van de Sint Maartenskliniek heeft als missie het ontzorgen van de interne klanten en het verzorgen van de externe klanten. Wij zijn proactief en spelen in op de behoeften van onze klanten met oog voor detail. Daardoor kan de interne klant zich volledig richten op de kerntaak van de Sint Maartenskliniek en krijgt onze externe klant een excellente ervaring.

Wij bieden

Een uitdagende, afwisselende en leerzame functie, in eerste instantie voor de duur van één jaar. Als we daarna met elkaar verder willen, dan wordt dat een vaste aanstelling. De salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Ziekenhuizen. Daarnaast bieden wij conform de CAO-Ziekenhuizen 8,33% eindejaarsuitkering, 8,33% vakantietoeslag en een goede pensioenvoorziening.

Informatie en sollicitatie

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Dennis Hoving, Hoofd Gebouwservice, via 024-365 9590.

We willen de juiste persoon vinden voor deze functie. Daarom hebben we geen sluitingsdatum voor de vacature. We vragen je om je sollicitatie met cv te mailen naar werken@maartenskliniek.nl, gericht aan de Sint Maartenskliniek, t.a.v. Dennis Hoving, Hoofd Gebouwservice, onder vermelding van vacaturenummer 89/2020.

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekendgemaakt. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

 

 

Standplaats

Telefonisch contact

Algemeen
Orthopedie (over afspraken op de polikliniek)
Orthopedie (overig)
Reumatologie
Reumatologie Locatie CWZ
Revalidatiegeneeskunde
Revalidatie Locatie CWZ
Pijnbehandelcentrum
Maartensapotheek
Radiologie
Gips- en wond­behandeling

Bezoekadres

Hengstdal 3 6574 NA UBBERGEN

Postadres

Postbus 9011 6500 GM NIJMEGEN

Nijmegen is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station Nijmegen rijden bussen naar de Sint Maartenskliniek. Komt u met de auto, dan kunt u het bezoekadres (in Ubbergen) ingeven als u een (actueel) navigatiesysteem gebruikt. U kunt de auto parkeren op verdieping -1 en -2 van de parkeergarage. Ook motoren, brommers en scooters kunnen hier gestald worden. Wanneer u de ondergrondse parkeergarage verlaat, komt u in de aankomsthal aan. Hier kunnen onze gastvrouwen en gastheren u de weg wijzen.

In het filmpje onderaan deze pagina ziet u hoe u kunt rijden als u naar locatie Nijmegen van de Sint Maartenskliniek komt.

Let op: vanaf 4 maart 2019 moet u rekening houden met kans op vertraging door werkzaamheden aan de Waalbrug. Kijk voor meer informatie op onze website: www.maartenskliniek.nl/waalbrug.


Bezoektijden

Verpleegafdelingen Orthopedie

Dagelijks van 11.00 - 19.30 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging

Verpleegafdelingen Revalidatie

Maandag t/m vrijdag van 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 21.00 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging