Als medewerker van onze kliniek is de cao Ziekenhuizen of de arbeidsvoorwaardenregeling medisch specialisten (AMS) van toepassing.

Samenvatting van de arbeidsvoorwaarden

Je salaris is conform cao Ziekenhuizen en je vakantiegeld bedraagt 8,33 procent van je bruto jaarsalaris. Daarnaast ontvang je nog een eindejaarsuitkering van 8,33 procent.

Als je onder de AMS valt is je salaris conform AMS en bedraagt je vakantiegeld 8 procent.

Je kunt rekenen op een algemene tegemoetkoming in de kosten van het woon-werkverkeer conform cao. Wanneer je reist met het openbaar vervoer, kun je via meerkeuze arbeidsvoorwaarden je OV-abonnement betalen met je bruto salaris. Dit levert een netto voordeel op.

Je kunt zowel fulltime als parttime bij ons werken. Hoeveel een fulltime werkweek is verschilt per beroepsgroep. Een fulltime werkweek voor medici is 45 uur per week en alle overige functies gaan uit van 36 uur per week.

Ook het aantal vakantiedagen verschilt en hangt af onder welke arbeidsvoorwaardenregeling je valt. De cao Ziekenhuizen kent 144 vakantie-uren per jaar bij fulltime dienstverband. De AMS kent 30 dagen per jaar bij fulltime dienstverband.

Jouw pensioen brengen wij onder bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PfZW). De Sint maartenskliniek draagt 50% van deze premie bij.

Hierin staat 57 uren Persoonlijk Levensfase Budget per jaar op basis van een fulltime dienstverband.

Openbaar vervoer

De Sint Maartenskliniek is goed bereikbaar met openbaar vervoer. De bus stopt zelfs voor de deur. De kosten die je maakt voor openbaar vervoer worden voor een groot gedeelte vergoed.

Fiets

Kom je met de fiets, dan kun je bij aanschaf van een nieuwe fiets in aanmerking komen voor een gedeeltelijke vergoeding. Daarnaast kennen wij een trappersregeling waarbij je fietspunten spaart voor onder andere cadeaus of uitkering in geld. Daarnaast staat je fiets veilig in onze afgesloten fietsenstalling.

Auto

Voor medewerkers op locatie Nijmegen hebben we een beperkt aantal parkeerplaatsen in onze parkeergarage beschikbaar.

Nog meer voordelen

De Sint Maartenskliniek vindt het belangrijk te investeren in de ontwikkeling van medewerkers. De organisatie heeft een eigen afdeling, de Maartensacademie, die faciliteert en adviseert hierin. In overleg met de leidinggevende kun je (bij)scholing en trainingen volgen.

Medewerkers kunnen gratis sporten op onze locatie in Nijmegen. Daarnaast is een bedrijfssportcommissie actief die organiseert sporten als hardlopen, yoga, hockey

Sport je al ergens anders?

Dan kun je via meerkeuze arbeidsvoorwaarden je sportabonnement betalen met je bruto salaris. Dit levert een netto voordeel op.

De Sint Maartenskliniek heeft een collectieve ziektekostenverzekering bij IZZ. Je profiteert daar van onze collectiviteitskorting.

Als je veel fietst, heb je wel eens een nieuwe fiets nodig. Bij de Sint Maartenskliniek kun je kiezen voor een nieuwe fiets, én kun je die via meerkeuze arbeidsvoorwaarden betalen. Dit levert een netto voordeel op. Het restbedrag betaal je in termijnen, van je maandelijkse salaris, je vakantiegeld of van je eindejaarsuitkering.

Je vakbondscontributie of je lidmaatschap voor de beroepsvereniging of vakvereniging kun je betalen van je bruto salaris. Zo levert dit je netto dus een voordeel op.

Hierbij kun je tijd of geld ruilen tegen een netto vergoeding zoals aanschaf van een fiets/e-bike, sport- of vakblad abonnement, extra vakantie uren kopen of aanschaf van zaken voor duurzame inzetbaarheid en vitaliteit.

Op vertoon van uw personeelsbadge krijgt u in het personeelsrestaurant korting op maaltijden, drinken en snacks.

Organiseert jaarlijks verschillende activiteiten voor (oud) medewerkers en hun kinderen zoals een lampionoptocht met Sint Maarten, sinterklaasviering voor de kinderen van medewerkers, kerstbingo enzovoorts.

JongSMK is een vereniging voor medewerkers onder de 36 jaar binnen de Sint Maartenskliniek. We hebben als doel om elkaar als jonge medewerkers van de Sint Maartenskliniek te inspireren en te verbinden. Via intranet word je op de hoogte gehouden van evenementen en activiteiten van JongSMK.