De Sint Maartenskliniek biedt als opleidingsziekenhuis verschillende leren en werken trajecten aan. Ook kun je bij ons stagelopen. Hier lees je meer over deze trajecten.

Stages

Binnen de Sint Maartenskliniek bieden we stageplaatsen en afstudeeropdrachten aan voor studenten uit diverse opleidingen. We bieden stageplaatsen aan voor zorgberoepen, maar ook voor andere beroepen, in een ziekenhuis zijn veel verschillende professionals vertegenwoordigd. Dus ook als student facilitymanagement, HRM, Learning& Development, bedrijfskunde etc. kun je bij ons een leerzame stageplaats of afstudeeropdracht vinden. Voor de meeste opleidingen werken wij samen met de HAN en het ROC. Voor de zorgopleidingen worden de stageplaatsen vanuit deze instellingen gezamenlijk met ons al ingepland.

Zoek je, in het kader van je studie, een stageplaats of een afstudeeropdracht?

Klik hier voor een stageplaats of een afstudeeropdracht. Wij zorgen er voor dat jouw sollicitatie op de juiste afdeling terecht komt.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met het Stagebureau van de Maartensacademie (024) 365 97 19 of per e-mail: maartensacademie@maartenskliniek.nl 

Wetenschappelijke stage

In de Sint Maartenskliniek wordt veel onderzoek gedaan. Mocht je interesse hebben in een wetenschappelijke stage voor een van onze specialismen: orthopedie, revalidatie, reumatologie, anesthesie en radiologie.Je kunt jouw stageverzoek mailen naar secretariaat.research@maartenskliniek.nl.
Geef in je mail duidelijk aan om wat voor stage het gaat.

Opleidingen

Naast stages bieden wij ook medische vervolgopleidingen, verpleegkundige opleidingen (mbo-V BBL, deeltijd hbo-V/carrière switchers) en medisch ondersteunende opleidingen (anesthesiemedewerker, gipsverbandmeester). Ben je geïnteresseerd?

Voor de meeste plekken plaatsen we gerichte vacatures, maar niet voor alle. Staat er geen vacature open, dan kun je jouw sollicitatie sturen naar baan@maartenskliniek.nl. Geef in je mail duidelijk aan om wat voor plek het gaat en om welke afdeling. Wij zorgen er voor dat jouw sollicitatie op de juiste afdeling terecht komt.