Vrijwilligers

In de Maartenskliniek werken ruim 80 vrijwilligers samen voor onze patiënten en bezoekers. Zijn doen alles om hen een stukje extra persoonlijke aandacht en begeleiding te bieden, naast de behandeling. Dat doen zij door bijvoorbeeld een praatje aan te knopen, de weg te wijzen, koffie en thee te schenken , patiënten te vervoeren en door te assisteren rond de zondagse vieringen.

In ruil daarvoor kun je als vrijwilliger rekenen op: een fijne werksfeer, uitstekende begeleiding, een vrijwilligersovereenkomst met een reiskostenvergoeding, eenmaal per jaar een vrijwilligersavond voor al onze vrijwilligers en uiteraard ontvang je aan het einde van het jaar een kerstpakket.

Op dit moment zijn er geen vacatures voor vrijwilligers. 

Vragen over vrijwilligerswerk bij de Sint Maartenskliniek?
Neem contact op met de heer L. Joosten, coördinator vrijwilligerswerk.
T: (024) 327 25 74
E-mail: l.joosten@maartenskliniek.nl

Vakantiewerk

In de zomermaanden is er tijdens de schoolvakantie vakantiewerk beschikbaar in ons ziekenhuis.

Met name bij het facilitair bedrijf, zoals de keuken en de schoonmaak. Het werk is bedoeld voor scholieren en studenten. Je kunt bij ons in de zomervakantie werken vanaf 16 jaar. Met een vakantiecontract mag je maximaal 6 weken werken. Ben je geïnteresseerd? Neem dan een kijkje in het vacatureoverzicht.

Bijbanen voor HBO-V /Medisch studenten

Voor Hbo-V of Medisch studenten hebben we een interessante bijbaan. Je wordt ingezet op verschillende verpleegafdelingen en soms ook op de poliklinieken. Ben je geïnteresseerd? Neem dan een kijkje in het vacatureoverzicht.