U bent hier: Home » Praktische info » Rondom de opname » Eten en drinken

Eten en drinken

eten en drinken in de Sint MaartenskliniekBij de Sint Maartenskliniek krijgt u de keuze wat, waar en wanneer u wilt eten. Het menu is uitgebreid en gevarieerd. U kunt kiezen of u warm eet op de verpleegafdeling of in restaurant Het Rondeel. Op de afdeling kiest u uit het menu van de centrale keuken. In het restaurant, stelt u zelf een menu samen uit het assortiment van het restaurant. De Sint Maartenskliniek serveert ook streekproducten.
U ontbijt en luncht op de verpleegafdeling. Deze maaltijden stelt u ter plekke samen bij de broodserveerwagen. U kunt bij de gastvrouw of gastheer terecht met al uw vragen en wensen rondom eten en drinken.

Kunnen bezoekers mee-eten?

Tegen betaling kan één persoon op uw kamer met u mee-eten tijdens de warme maaltijd. Wilt u samen eten in het restaurant? Vraag dan een voucher aan de gastvrouw of gastheer. U kunt uiteraard ook met meerdere gasten eten in het restaurant.

Mag bezoek eten meebrengen?

De Maartenskliniek heeft een uitstekende keuken, dus het zal u aan niets ontbreken. Maar het is geen probleem als bezoek etenswaren meeneemt. Wel zult u zich daarbij aan enkele regels moeten houden in verband met de hygiënecode.

4 sterren voor gastvrijheid

In 2010 werd de Sint Maartenskliniek wederom bekroond met vier sterren voor de wijze waarop zij haar gastvrijheid invult. Daarnaast heeft de Sint Maartenskliniek in februari 2010 zowel Golden Service Award gewonnen voor de schoonmaak als de titel ‘Het beste menu van de zorg 2010’.

Bekijk de video gastvrijheid Sint Maartenskliniek


| Share