Een conservatieve behandeling van de voet wordt vaak geassocieerd met het voorschrijven van steunzolen of orthopedische schoenen, een operatieve behandeling met een correctie van de hallux valgus en/of hamertenen. Herkent u dit?

Op 29 november 2018 organiseert de Sint Maartenskliniek een symposium over de voet en enkel, waarbij wij graag uw blik verruimen ten aanzien van de diverse behandelopties. Na een globale uitleg van de functionele anatomie van de voet en enkel, presenteren wij u hoe een reeks aandoeningen de functie van de (achter)voet verstoren en wat de gevolgen daarvan zijn. Dit ook vanuit het perspectief van de patiënt. Vervolgens worden de mogelijke conservatieve en operatieve behandelopties besproken waarbij ook de indicatiestelling en mogelijke complicaties worden belicht. We verwelkomen u graag op 29 november aanstaande!

Lees de uitnodiging en het programma.

Aanmeldformulier

Door het invullen en verzenden van deze aanmelding, gaat u akkoord met de registratie van uw persoonsgegevens in ons bestand ten behoeve van het symposium ‘De voet en enkel in vogelvlucht’, d.d. 29 november 2018. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en bewaren deze niet langer dan strikt noodzakelijk.