Menu

De Sint Maartenskliniek is een begrip in Nederland. Met onze specialismen orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding zijn we de grootse behandelaar op het gebied van houding en beweging in ons land. We werken op locaties in Nijmegen, Woerden, Boxmeer, Geldrop en Panningen.

Onze patiënten komen uit alle provincies voor onze hoog-specialistische zorg, vaak met knie-, heup- en rugklachten. We zetten ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Soms blijven ze een paar uur, soms enkele dagen, soms een half jaar, en vrijwel altijd met complexe problemen. De kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, de buurman met een dwarslaesie, de lerares met chronische rugpijn, de grootvader met een geïnfecteerde knieprothese, de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen.

Innovatief, excellent, ondernemend en mensgericht, het zijn onze kernwaarden en -woorden. Ons ziekenhuis geldt als koploper. We blijven zoeken en onderzoeken, en we schrijven mee aan de internationale vakliteratuur. Regelmatig halen we de media met onze innovaties. Enkele van onze patiënten met een dwarslaesie liepen in Nederland als eersten thuis met een exoskelet. Of met een implantaat in hun rug.

Onze medewerkers roemen de goede atmosfeer in dit kleine huis met een grote naam. Hier werk je in de voorhoede van je vak en bereik je de toppen van je kunnen. Hier help je vaak mensen die elders niet geholpen konden worden. Hier sta je klaar voor patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.
Mogen ze ook op jou rekenen, met alles wat je al kunt bijdragen en bij ons wilt leren?

Kijk hier voor de vacatures