Kinderzorg

Kinderzorg

De zorg voor kinderen en jongeren zit in ons DNA. Toen ruim 80 jaar geleden de nonnen boven op de berg in Ubbergen de Sint Maartenskliniek oprichtten, waren het vooral kinderen die hun toegewijde zorg kregen. Vandaag de dag ziet en behandelt de Sint Maartenskliniek kinderen en jongeren uit heel Nederland met klachten op het gebied van houding en beweging.

Als je een orthopedische aandoening of reuma hebt, kun je voor je behandeling terecht in onze Sint MaartensKinderkliniek in Boxmeer. Ook voor poliklinisch advies van de revalidatiearts kun je in de kinderkliniek terecht. Voordeel daarvan is dat de kinderorthopeed en/of de kinderreumatoloog kunnen aanschuiven als dat nodig is. Kom je bij ons voor een uitgebreidere revalidatiebehandeling, dan gebeurt dit in onze kliniek in Nijmegen. 

Sint MaartensKinderkliniek: optimale zorg in een prettige omgeving

De Sint MaartensKinderkliniek is gevestigd in het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. We werken daar samen met de kinderafdeling van dit ziekenhuis. Daarnaast werken we voor orthopedische ingrepen intensief samen met de kinderorthopeden en anesthesiologen van het Radboudumc. Deze samenwerkingen leiden tot de beste zorg in een prettige omgeving met alle faciliteiten voor jou en je ouders/verzorgers.

Een reis door de Sint MaartensKinderkliniek

Benieuwd hoe een bezoek aan de Sint MaartensKinderkliniek er voor jou uit kan zien? Ga mee met Jonas in een 360 graden reis, waar hij verschillende specialisten in de Kinderkliniek in Boxmeer bezoekt.

360 graden reis door de Sint MaartensKinderkliniek

Specialisten kinderzorg

Meer Specialisten