Bij de Sint MaartensKinderkliniek kun je terecht voor een uitgebreid aanbod aan orthopedische behandelingen. Bijvoorbeeld behandelingen aan je wervelkolom (zoals scoliose), operaties aan je heupen, knieën en voeten, maar ook de bovenste extremiteiten, zoals je schouder, elleboog en je pols. We zijn gespecialiseerd in kinderorthopedie.

Jaarlijks verrichten onze specialisten veel operaties bij kinderen en jongeren. In onze kinderkliniek werken artsen, verpleegkundigen, operatiekamerpersoneel en gipsverbandmeesters van de Sint Maartenskliniek samen met collega's van Maasziekenhuis Pantein. Bij bijzondere zorgvragen en complexe problemen, werken zij ook samen met de specialisten van het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis. Hierdoor kun je bij dergelijke operaties altijd rekenen op zowel een ervaren dokter als hoogwaardige intensieve zorg.

Sint MaartensKinderkliniek: optimale zorg in een prettige omgeving

Als je een orthopedische aandoening hebt, kun je voor je behandeling terecht in onze Sint MaartensKinderkliniek in Boxmeer. Daar kunnen we jou de beste zorg leveren in een prettige omgeving met alle faciliteiten voor jou en je ouders/verzorgers. De Sint MaartensKinderkliniek is gevestigd in het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. We werken daar samen met de kinderafdeling van dit ziekenhuis.

Ook bij onze locaties in Nijmegen en Woerden kun je terecht voor kinderorthopedie (poliklinisch).

"Een ziekenhuis is nooit een leuke plek om te komen. Maar wat hebben jullie een expertise, geduld en fijne samenwerking. Onze complimenten!"

- Judith Blanksma, moeder van patiënt

Aandoeningen

Behandelingen

Veelgestelde vragen over de Sint MaartensKinderkliniek