Kinderzorg

Kinderorthopedie

Heeft uw kind pijn aan de botten, pezen of gewrichten? Dan kunt u hiervoor naar de Sint MaartensKinderkliniek. Onze kinderorthopeden hebben veel ervaring en kunnen uw kind doorgaans helpen. Of de klachten nu al vanaf de geboorte aanwezig zijn of later zijn ontstaan door een ongeluk, groeiproblemen of ziekte, wij staan voor u klaar..

In de Sint MaartensKinderkliniek behandelen we jaarlijks talloze kinderen en jongeren. We werken nauw samen met de kinderafdeling van het Maasziekenhuis Pantein om de beste zorg te bieden. Als uw kind extra zorg of aandacht nodig heeft, werken we samen met de specialisten van het Radboud Amalia kinderziekenhuis. Op deze manier streven we ernaar om kinderen en jongeren de allerbeste zorg te geven.

 

De Sint MaartensKinderkliniek is gevestigd in het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. Daarnaast kunt u voor een bezoek aan de polikliniek ook terecht bij onze locaties in Nijmegen en Woerden. 

"Een ziekenhuis is nooit een leuke plek om te komen. Maar wat hebben jullie een expertise, geduld en fijne samenwerking. Onze complimenten!"

- Judith Blanksma, moeder van patiënt

Aandoeningen

Behandelingen

Veelgestelde vragen over de Sint MaartensKinderkliniek