Menu

Veelgestelde vragen over mijnmaartenskliniek.nl

Neem bij spoed altijd telefonisch contact op via 024 365 99 11.

Lees hier alles over mijnmaartenskliniek.

Lees hier voor wie mijnmaartenskliniek.nl bedoeld is. 

Via mijnmaartenskliniek.nl heeft u altijd en overal op een veilige manier toegang tot uw medisch dossier. U kunt bijvoorbeeld uw geplande afspraken bekijken, uw uitslagen inzien en vragen stellen aan uw zorgteam. Wij breiden mijnmaartenskliniek de komende jaren steeds verder uit. Dus u kunt steeds meer zaken in mijnmaartenskliniek terug vinden en regelen.

Dan bent u in het voorportaal van mijnmaartenskliniek.nl. Om volledige inzage in uw medische gegevens te krijgen, moet u eerst uw paspoort/ID-bewijs tonen en uw mobiele nummer en e-mailadres invullen. Hierna krijgt u een code om in te kunnen loggen in mijnmaartenskliniek.nl en ziet u uw volledige dossier. U kunt dit regelen bij de receptie van de Sint Maartenskliniek. Dit kan in onze vestigingen Nijmegen, Woerden, Boxmeer en Geldrop.

Dit klopt; alleen de vragen die via mijnmaartenskliniek.nl zijn gesteld, zijn zichtbaar. Telefonische vragen of vragen die per mail zijn verstuurd, zijn nog niet zichtbaar in mijnmaartenskliniek.nl.

De uitslagen worden besproken tijdens de volgende afspraak met de arts of verpleegkundige. Mocht u nu al vragen willen stellen over een uitslag, dan is het eventueel mogelijk om een medische vraag via mijn maartenskliniek.nl te stellen.

De gegevens kunnen wegens een technisch probleem tijdelijk niet worden opgehaald. We proberen dit met spoed op te lossen.

Nee, u bepaalt zelf of u mijnmaartenskliniek.nl wilt. Het is niet verplicht. Wel handig.

U heeft een computer, laptop of mobiele telefoon nodig in combinatie met een werkende internetverbinding (en natuurlijk uw inloggegevens).

In het portaal staan medische gegevens, daarom is extra controle bij het inloggen wettelijk verplicht. Het zijn maatregelen om uw gegevens goed te beschermen.

U ontvangt alleen een melding via de mail als u een vraag heeft gesteld via mijnmaartenskliniek. U krijgt dan een melding via de mail dat er een bericht voor u klaar staat of wanneer er wijzigingen zijn. Om het bericht te zien, moet u inloggen in het portaal.

Het portaal werkt nu het beste op een computer of tablet. Mocht u de website via een mobiel openen, dan worden sommige schermen niet goed getoond. Een app versie van het portaal komt nog beschikbaar.

Alle recente browsers worden door mijnmaartenskliniek.nl ondersteund, oudere versies van Internet Explorer kunnen voor problemen bij het laden van het portaal zorgen.