Gepubliceerd op: 04-07-2019

Kinderen met een arm- of handamputatie hebben daar vaak al allerlei oplossingen voor gevonden. Zij ervaren nog maar weinig beperkingen in het dagelijks leven. Maar wanneer deze kinderen ouder worden en een opleiding en beroep gaan kiezen, blijkt dat veel mensen vooral naar de (vermeende) beperkingen kijken, in plaats van de mogelijkheden en talenten. Er kan natuurlijk veel meer dan men denkt.

Hoe word je nu later wat je het liefste wilt worden? En werk je waar je het liefste wil werken? Deze vragen staan centraal in de bijeenkomst die de Sint Maartenskliniek organiseert op donderdag 10 oktober, tussen 19.00 – 21.00 uur, voor jongeren met een (gedeeltelijke) amputatie aan de hand/arm en hun ouders. We verwelkomen ook graag volwassenen om hun ervaringen te delen van toen (beroepskeuze) en nu (solliciteren en werken). Iedereen die vragen heeft rond dit onderwerp, of juist ervaringen wil delen is welkom.

De avond start met enkele inspirerende ervaringsverhalen, waarna er alle tijd en ruimte is om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Binnenkort volgt meer informatie over het programma.

Kent u iemand voor wie deze bijeenkomst geschikt kan zijn? Deel dan gerust deze vooraankondiging.

Voor aanmeldingen, meer informatie en vragen kan dit formulier worden gebruikt.


De avond wordt georganiseerd door de Hand-Arm Werkgroep van de afdeling Kinderrevalidatie van de Sint Maartenskliniek. Meer informatie over de Hand-Arm Werkgroep vindt u op deze pagina.