🎉 De 10.000ste zelf geboekte afspraak in mijnmaartenskliniek is een feit!

Gepubliceerd op: 20-03-2024

Wij vinden het belangrijk dat patiënten zelf in de regie zijn over hun zorg bij ons. Daarin hebben we een mooie mijlpaal te vieren. We hebben de 10.000ste zelf geboekte afspraak via ons patiëntenportaal mijnmaartenskliniek bereikt🥳.

Deze eer gaat naar meneer Donders. Reden genoeg om hem vandaag tijdens zijn afspraak in het zonnetje te zetten! Hij komt al lang bij de Maartenskliniek. Als reumapatiënt bezoekt hij regelmatig onze poli in Boxmeer. Daar kreeg hij vandaag een bosje bloemen van reumaverpleegkundige Joyce. Hij deelde zijn verbazing over hoe gemakkelijk het proces verliep. “Ideaal om zelf mijn afspraak te kunnen plannen, zeker omdat ik vaak in het buitenland werk”, zegt meneer Donders. “Voorheen kreeg je een datum en tijd op papier en als je écht niet kon, mocht je bellen om je afspraak te verzetten.”

Op naar meer digitaal!

Meneer Donders kijkt uit naar de dag dat ook zijn pijnscores digitaal kunnen worden ingevuld. Geen gedoe meer met zoeken tussen die stapel papieren - alles netjes georganiseerd in één handige app! 📱