Menu
Gepubliceerd op: 28-01-2020

UPDATE 17/03/2020: De organisatie voor de Wings for Life World Run heeft alle evenementen voor 3 mei geannuleerd vanwege het coronavirus. Dit betekent dat ook het evenement bij de Sint Maartenskliniek op 3 mei niet doorgaat. De individuele app-run gaat vooralsnog wel door.

Op zondag 3 mei wordt er weer wereldwijd de Wings for Life wedstrijd georganiseerd voor hardlopers en rolstoeldeelnemers. Deelnemers over de hele wereld starten op hetzelfde moment, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor dwarslaesie-onderzoek. Ook op het terrein van de Sint Maartenskliniek wordt weer een parcours uitgezet.

Meld je aan en doe mee via deze webpagina.

Geld voor onderzoek

De deelnemers leggen zoveel mogelijk meters af en halen daarmee geld binnen voor onderzoek naar dwarslaesie. Alle opbrengsten, zowel het inschrijfgeld als donaties, worden gebruikt om nieuwe behandelmethoden te ontwikkelen voor mensen met een dwarslaesie. Binnen de Sint Maartenskliniek hebben onze revalidanten al kennis kunnen maken met verschillende innovaties die hen verder in beweging brengen, dankzij de opbrengsten van dit unieke evenement.

De start van de Wings for Life World Run editie 2019, bij de Sint Maartenskliniek

Oproep

Jong en oud, ervaren of onervaren; iedereen kan meedoen met Wings for Life. Sluit je aan bij het team van de Sint Maartenskliniek en loop mee met verschillende (revalidatie)artsen, patiƫnten en andere betrokkenen. Loop je niet mee, dan kun je de lopers sponsoren en je bent natuurlijk van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen op 3 mei vanaf 13.00 uur. De organisatie is in handen van de Sint Maartenskliniek en hardloopvereniging De Loper.

Meer informatie over Wings for Life is te vinden op deze webpagina.