Gepubliceerd op: 24-06-2022

De MaartensMasters hebben donderdag 23 juni de 4e plaats weten te bemachtigen in Oostenrijk tijdens de HandbikeBattle. Een topprestatie van het team! Op de 20 km lange klim moesten zij een hoogte van bijna 1000 meter overbruggen. Daartussen zitten stijgingspercentages van 12-14%. En dat is hard werken. Fysieke en mentale grenzen werden verlegd.

De MaartensMasters zijn vanaf het begin af aan deelnemers van de HandbikeBattle. Het team bestond dit jaar uit Daan, Katja, Jan Willem, Rob, Ton en Sylvia.

Over de HandbikeBattle

De HandbikeBattle is een handbikewedstrijd voor mensen met een beperking en wordt georganiseerd voor revalidanten van alle revalidatiecentra in Nederland. Strijdtoneel is de Kaunertaler gletscher. De deelnemers gaan volledig op op armkracht naar boven.

Mentale en fysieke grenzen verleggen

Wij stimuleren onze revalidanten altijd het beste uit zichzelf te halen, zodat ze zo goed mogelijk kunnen meedoen in de maatschappij. We denken hierbij ook buiten de bestaande revalidatieprogramma’s. De handbikebattle is de ultieme kans om fysieke en mentale grenzen te verleggen.

Kijk voor meer informatie op de website van de Handbikebattle.