Menu
Gepubliceerd op: 18-11-2019

We kijken terug op een bijzonder geslaagde open dag. Afgelopen zaterdag openden we de deuren voor het publiek. En die kwam in grote getalen. We telden ongeveer 4.000 bezoekers! De meeste mensen wilden direct de nieuwe operatiekamers en revalidatie-afdelingen bekijken. Maar onderweg maakte men ook kennis met alle andere afdelingen van de Sint Maartenskliniek.

De poppendokter was bijvoorbeeld een zeer populaire bestemming, waarbij veel poppen en knuffels werden onderzocht en verbonden om weer snel beter te worden. Daarnaast wilden veel bezoekers ook graag eens uitproberen hoe het is om een oefening op virtual reality of op een computergestuurde loopband te doen. Verder kon men o.a. ook meekijken op de verpleegafdeling, de indrukwekkende apparatuur van de afdeling Radiologie bekijken of meedoen met een quiz over reumatologie. Maar er waren nog veel meer onderdelen van de Maartenskliniek te ervaren.

Bezoekers waren zeer positief. Men vond het leuk en boeiend om alle afdelingen, collega’s en zorginnovaties mee te maken tijdens deze open dag. Maar zonder bezoek is er geen geslaagde open dag. Namens de Sint Maartenskliniek bedanken we daarom iedereen die langs is gekomen, en natuurlijk alle collega’s die vol passie hun werk lieten zien.