Open dag 'werken op de OK' 9 maart

Gepubliceerd op: 06-02-2024

Operatieassistenten zijn de onzichtbare helden in de operatiekamer. Ze werken nauw samen met chirurgen en het medische team om ervoor te zorgen dat elke operatie soepel verloopt. Onmisbaar dus! Daarom is het enorm belangrijk dat er in de toekomst genoeg mensen voor dit vak kiezen en zich laten opleiden om te werken op de OK. Om te kijken of dit beroep bij jou past, organiseren we een open dag. Je krijgt de unieke kans om een kijkje te nemen op de operatiekamers. Onze ervaren zorgprofessionals zullen vertellen over hun beroep en de opleidingsmogelijkheden

Dé grootste behandelaar op het gebied van beweging

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van beweging in ons land. Op onze OK’s verlenen we dagelijks specialistisch, hoog-complexe orthopedische zorg. En dit zie je terug op onze OK’s: we zijn in het bezit van de nieuwste technologieën en innovaties. In 2019 hebben we een gloednieuw OK-complex gebouwd. 

Nieuwsgierig naar het bijzondere werk van een operatieassistent of anesthesiemedewerker? 

Zelf altijd al eens in de schoenen van een operatieassistent willen staan? Dan is dit je kans! Lees hier wat je kunt verwachten van de open dag bij de Maartenskliniek en meld je aan! Wij kijken naar je uit. Wij kunnen namelijk niet wachten om jou een kijkje te geven in onze werkomgeving en je meer te vertellen over het bijzondere werk op de OK!

Zien wij jou zaterdag 9 maart tussen 9.00 en 12.00 uur bij de open dag?