Zaterdag is ons revalidatiecentrum verhuisd naar de nieuwbouw. In twee etappes: eerst de afdeling Neurorevalidatie en ‘s middags de afdeling Dwarslaesie. Het was een spannende, drukke, maar vooral ook gezellige dag, die eigenlijk heel soepel verliep. De patiënten en medewerkers leken bovendien allemaal zeer content met de nieuwe omgeving.

De patiëntenkamers in die vernieuwende ziekenhuisomgeving zijn ingericht op een langdurig verblijf. Zo hebben veel kamers een balkon. Wel zo prettig als je drie tot zes maanden in zo’n kamer verblijft. Verder hebben we de badkamers ontwikkeld in overleg met personeel en patiënten. Dankzij verschuifbare elementen zijn de badkamers per persoon en dus ook per aandoening aan te passen.

Benieuwd naar de nieuwbouw? Kom dan naar onze open dag op zaterdag 16 november, tussen 10.00 en 16.00 uur.

De foto's zijn gemaakt door Bart van Gastel.