Sint Maartenskliniek doet weer mee met Wings for Life World Run

Gepubliceerd op: 05-04-2024

Op zondag 5 mei om 13.00 uur vindt het wereldwijde loopevenement Wings for Life World Run plaats. Dit jaar wordt er een Flagship Run in Breda georganiseerd.

Een wereldwijde run voor iedereen

De Wings for Life World Run is een uniek loopevenement zonder vaste afstand en zonder eindstreep. De deelnemers worden achtervolgd door een zogenoemde Catcher Car. 30 minuten na de start begint de Catcher Car te rijden en haalt alle lopers één voor één in. Deelnemers rennen dus zo ver en snel als ze kunnen, tot de wagen ze inhaalt.

Ook uniek aan dit evenement is het internationale karakter. Overal ter wereld lopen rennen of rollen, op precies hetzelfde moment, mensen met elkaar mee. Dit kan met een eigen parcours via de App, zoals wij vorig jaar organiseerden op de berg van de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Of via een Flagship Run, die dit jaar in Breda plaatsvindt.

Lopen, rennen of rollen voor degenen die dat zelf niet kunnen

De Sint Maartenskliniek doet al mee vanaf de eerste editie in 2014. Het doel: aandacht vragen voor onderzoek naar- en het leven van mensen met een dwarslaesie. 100% van al het inschrijfgeld en alle donaties gaan direct naar het onderzoek naar ruggenmergletsel, waar gezocht wordt naar een genezende behandeling voor ruggenmergletsel. Samen lopen, rennen en rollen we voor degenen die dat niet kunnen. Hoe meer mensen meedoen, hoe groter de impact!

Sluit u zich aan bij het team van de Sint Maartenskliniek?

Iedereen is namelijk van harte welkom om mee te doen! Dus rent of rolt u mee voor degenen die dat zelf niet kunnen? U kunt zich hier inschrijven. Na de inschrijving voor de wedstrijd in Breda kunt u zich aanmelden bij het team 'Sint Maartenskliniek on the move for wings4life' (klik hier). U kunt ons team ook sponsoren.

Details:

Wanneer: zondag 5 mei
Tijd: 13:00 uur
Waar: Breda
Meedoen: Klik hier om in te schrijven
Aanmelden bij ons team: Klik hier om bij ons aan te sluiten 

Liever meelopen via de App? Klik dan hier

Meer weten over de Wings for Life World Run? Kijk op www.wingsforlifeworldrun.com.