De kennis, service en het assortiment van de apotheek van de Sint Maartenskliniek zijn volledig op de patiënten van de Sint Maartenskliniek afgestemd. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in geneesmiddelengebruik bij houdings- en bewegingsaandoeningen. Zo weten we wat er bij u en andere patiënten leeft.

De apotheek van de Sint Maartenskliniek biedt farmaceutische zorg voor poliklinische patiënten (Maartensapotheek) én voor patiënten die bij ons zijn opgenomen of later bij ons worden opgenomen (klinische farmacie). Vanzelfsprekend werken onze apotheekmedewerkers nauw samen met de zorgverleners die u in de Sint Maartenskliniek behandelen. Op die manier zorgen we er als één team voor dat uw geneesmiddelengebruik optimaal is.

Veilig gebruik van geneesmiddelen

We vinden het belangrijk dat uw geneesmiddelen zo goed mogelijk werken. Om te kunnen controleren of u geen ongewenste combinaties krijgt, vragen wij altijd welke geneesmiddelen u gebruikt.

Bent u reumapatiënt, dan vragen wij u om al voorafgaand aan het bezoek bij de reumatoloog uw geneesmiddelgebruik te controleren en eventueel aan te passen via het online patiëntportaal Zorgdoc. Als uw geneesmiddelgegevens al bekend zijn voorafgaand aan uw consult, houdt u tijdens het consult meer tijd over met de reumatoloog om andere dingen te bespreken. Bovendien hoeft u hierdoor niet eerder naar de Sint Maartenskliniek te komen. Een bijkomend voordeel is dat u uw gegevens kunt bijwerken op een tijdstip dat u het beste uitkomt. De uitnodiging om uw geneesmiddelgebruik te controleren in Zorgdoc ontvangt u 2 weken voor uw consult bij de reumatoloog automatisch per e-mail of per brief.

Wat kunt u verder van ons verwachten?

In de apotheek van de Sint Maartenskliniek vinden we deskundigheid, klantvriendelijkheid, service en gemak erg belangrijk. Wij streven ernaar om u optimaal te begeleiden bij uw geneesmiddelgebruik door middel van persoonlijke gesprekken en begrijpelijke informatie. Heeft u vragen over uw behandeling met geneesmiddelen of maakt u zich zorgen over uw geneesmiddelgebruik, dan helpen we u graag verder.