Bij de Sint Maartenskliniek staan we met een deskundig team voor u klaar om uw behandeling goed te begeleiden. Bij de apotheek kunt u contact hebben met onderstaande medewerkers:

(Senior) apotheker

De (senior) apothekers van de Sint Maartenskliniek zijn het aanspreekpunt voor de eerstelijns gezondheidszorg. Zij adviseren medisch specialisten en patiënten over de behandeling met medicijnen en de zorgprocessen die daarmee samenhangen.

Apothekersassistent

Apothekersassistenten treft u onder andere bij de Maartensapotheek als u daar medicijnen ophaalt. Zij bereiden, verspreiden en beheren geneesmiddelen. Ook geven ze voorlichting en advies aan patiënten over (het gebruik van en leven met) geneesmiddelen. begeleiden en bewaken ze farmaceutische zorgprocessen, en informeren en adviseren ze patiënten hierover.

Apotheekmedewerker / farmaceutisch medewerker

Voor telefonische vragen over geneesmiddelenverstrekking kunt u te maken krijgen met een apotheekmedewerker of farmaceutisch medewerker. Zij beheren ook de voorraad geneesmiddelen. Daarnaast onderhouden ze contact met patiënten over de biologicals en maken deze klaar voor verzending.