Menu
Orthopedie is één van de specialismen van de Sint Maartenskliniek. Het is een zeer breed vakgebied dat zich richt op aandoeningen aan het ‘bewegingsapparaat’.

Het bewegingsapparaat bestaat uit alle botten, spieren, banden, pezen en gewrichten van het menselijk lichaam. Bij onze afdeling Orthopedie kunt u met allerlei klachten terecht:

  • Klachten aan uw gewrichten: bijvoorbeeld slijtage, artrose of pijn in uw meniscus
  • Pijn in uw spieren en pezen: bijvoorbeeld een spierscheurtje of sportblessure
  • Botklachten: bijvoorbeeld een breuk of osteoporose

Uw behandelaars bij orthopedie

Bij ons orthopedisch centrum krijgt u voornamelijk te maken met een orthopedisch chirurg (kortweg: orthopeed). De orthopeed richt zich op het verminderen van uw pijn en helpt u om weer gemakkelijker te kunnen bewegen. Een behandeling kan bestaan uit advies, fysiotherapie, medicijnen en/of een operatie.

Hoogwaardige orthopedische zorg volgens de meest actuele inzichten

Onze afdelingen Orthopedie in Nijmegen, Boxmeer en Woerden bieden hoogwaardige zorg voor volwassenen en kinderen. In de Sint MaartensKinderkliniek op locatie Boxmeer werken onze orthopeden intensief samen met revalidatieartsen en reumatologen. Onze specialisten zijn op hun eigen deelgebied zeer gespecialiseerd en ervaren. De Sint Maartenskliniek is bovendien lid van de International Society of Orthopaedic Centers (ISOC); onze behandelingen zijn dan ook gebaseerd op de meest actuele, wetenschappelijke inzichten. U bent dus verzekerd van de beste behandeling.

Specialisten Orthopedie

Meer Specialisten