Vragenlijst rugklachten en scoliose

U heeft een verwijzing voor de Sint Maartenskliniek voor uw rugklachten. Om uw klachten goed in beeld te kunnen brengen is het belangrijk dat u een vragenlijst invult. U vindt de link naar de vragenlijst op deze pagina. Het invullen duurt ongeveer 30 minuten. Wij behandelen uw antwoorden vertrouwelijk.

Hoe vul ik de vragenlijst in?

  1. Zorg dat u uw inloggegevens bij de hand hebt. Deze staan op de voorzijde van de brief die u van ons heeft ontvangen.
  2. Druk hieronder op de groene knop ‘Klik hier om u te registreren’ om u te aan te melden voor de vragenlijst.
  3. Registreer uzelf voor de vragenlijst door uw gegevens in te voeren. Kies hierbij voor ‘Wervelkolom (WKR)’ Let op de gegevens moeten overeenkomen met uw gegevens die bij ons bekend zijn. Indien wij uw e-mailadres al hebben, moet u hetzelfde e-mailadres voor deze vragenlijst gebruiken.
  4. Binnen 30 minuten ontvangt op het opgegeven e-mailadres een uitnodiging voor de vragenlijst via Brightfish. Let op het kan gebeuren dat deze e-mail in uw spambox terecht komt.
  5. Vul de vragenlijst volledig in, het is tussendoor niet mogelijk om de vragenlijst op te slaan. De vragenlijst bestaat uit verschillende onderdelen en duurt ongeveer 30 minuten om te voltooien.
  6. Bent u klaar? Druk dan rechtsboven op de knop ‘Versturen’. U krijgt de melding dat de vragenlijst succesvol is afgerond en naar ons is verzonden.

Veelgestelde vragen over de vragenlijst

Waarschijnlijk zijn de ingevulde gegevens anders dan de gegevens die bij ons bekend zijn. Controleer of alle gegevens correct en volledig zijn ingevuld en probeer het opnieuw. Lukt het registreren toch niet, neem dan contact op via het telefoonnummer dat in uw brief staat. 

Bij het versturen van de registratie, controleren wij of alle gegevens correct zijn en overeenkomen met uw gegevens die bekend zijn. Corrigeer eventuele fouten en probeer het opnieuw.

Als u alles correct heeft ingevoerd en u krijgt nog steeds een foutmelding, dan zijn uw ingevoerde gegevens waarschijnlijk anders dan de gegevens die bij ons bekend zijn. U gebruikt bijvoorbeeld een ander e-mailadres dan bij ons bekend is.

Neem in dit geval contact op via het telefoonnummer dat in uw brief staat.

Wij bieden de vragenlijst digitaal aan. Kunt u hem niet digitaal invullen? Dan kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer dat in uw brief staat. We sturen u dan alsnog een papieren versie van de vragenlijst.

Als u geen rugklachten heeft en toch een brief heeft ontvangen om een vragenlijst in te vullen, dan is er misschien iets mis gegaan met uw verwijzing. Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer dat in uw brief staat. 

Het kan zijn dat u ook andere klachten of aandoeningen heeft. De vragenlijst richt zich alleen op uw rugklachten. Het is belangrijk dat u alleen over uw rugklachten de vragenlijst invult. Uiteraard kunt u uw andere klachten wel bespreken met uw behandelaar tijdens uw afspraak op de polikliniek Orthopedie. 

Nadat u de vragenlijst volledig heeft ingevuld, krijg u de melding dat de vragenlijst succesvol is afgerond en verzonden. U krijgt geen bevestiging via de e-mail. U kunt er vanuit gaan dat de vragenlijst in goede orde bij ons is binnengekomen. Twijfelt u? Dan kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer dat in uw brief staat.

Nadat we de vragenlijst hebben ontvangen, plaatsen wij deze in uw dossier. We hebben dan alleen nog uw medische gegevens nodig. Dit geldt alleen als u bij een andere zorginstelling onder behandeling bent geweest. Meer informatie over het aanleveren van uw medische gegevens leest u in de brief die u ontvangen heeft. Op basis van uw informatie beoordelen wij bij welke specialist wij u plannen en op welke termijn. Vervolgens nemen wij contact met u op voor een afspraak 

Ja, ook als u al gepland staat voor een operatie of een poliklinische afspraak is het belangrijk dat u de vragenlijst volledig invult. U hoeft in dit geval geen medische gegevens meer op te sturen.

Controleer of u de laatste versie van uw browser heeft geïnstalleerd. Wij raden aan om Google Chrome te gebruiken.

De e-mail met de uitnodiging om uw vragenlijst in te vullen wordt binnen 30 minuten verstuurd. In een aantal gevallen komt het voor dat de e-mail in uw SPAM-box terecht komt. Controleer dus of de e-mail in uw SPAM-box terecht is gekomen.

Controleer of u alle vragen correct en volledig heeft ingevuld. Nadat alle vragen zijn beantwoord, kunt u de vragenlijst opnieuw proberen te versturen.

U kunt zich helaas niet zonder e-mailadres registreren voor de vragenlijst. Als u geen e-mailadres wilt opgeven, dan kunt u contact opnemen met het Contact Centrum van de Sint Maartenskliniek via telefoonnummer: (024) 365 98 90.