Menu

U heeft een verwijzing voor de Sint Maartenskliniek voor uw rugklachten. Om uw klachten goed in beeld te kunnen brengen is het belangrijk dat u een vragenlijst invult. U vindt de link naar de vragenlijst op deze pagina. Het invullen duurt ongeveer 30 minuten. Wij behandelen uw antwoorden vertrouwelijk.

Hoe vul ik de vragenlijst in?

  1. Zorg dat u uw inloggegevens bij de hand hebt. Deze staan op de achterzijde van de brief die u van ons heeft ontvangen.
  2. Druk hieronder op de groene knop ‘Start de vragenlijst’ om de vragenlijst te starten en log in.
  3. Vul de vragenlijst in. De vragenlijst bestaat uit 6 onderdelen. Wilt u op een ander moment verder gaan? Druk dan op ‘afbreken’. Let op: het is wel belangrijk dat u alle vragen van het onderdeel waar u mij bezig bent heeft beantwoord. Alleen dan worden uw antwoorden bewaard.
  4. Bent u klaar? Druk dan op ‘Opslaan’. U krijgt de melding dat de vragenlijst succesvol is afgerond en naar ons is verzonden.

Veelgestelde vragen over de vragenlijst

Waarschijnlijk wordt er een teken verkeerd gelezen. Het kan zijn dat u bijvoorbeeld een nul verward met een hoofdletter ‘O’ of andersom. Lukt het inloggen toch niet, neem dan contact op met ons via het telefoonnummer dat in uw brief staat. 

Als u een foutmelding krijgt terwijl u de vragenlijst invult, kunt u de pagina sluiten en de vragenlijst opnieuw openen met dezelfde inloggegevens. U gaat dan verder waar u gebleven was. 

Bij sommige vragen kunt u alleen cijfers invullen, geen andere tekens of letters. Bijvoorbeeld bij gewicht: 68 en bij lengte: 175. U krijgt een foutmelding omdat u andere tekens of letters gebruikt. 

In principe bieden wij de vragenlijst digitaal aan. Als u geen computer heeft of niet met een computer kunt omgaan, dan kan misschien een familielid of iemand bij u in de buurt helpen. Is dit niet mogelijk, dan kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer dat in uw brief staat. We zenden u dan alsnog een papieren versie van de vragenlijst toe.

Als u geen rugklachten heeft en toch een brief heeft ontvangen om een vragenlijst in te vullen, dan is er misschien iets mis gegaan met uw verwijzing. Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer dat in uw brief staat. 

Het kan zijn dat u ook andere klachten of aandoeningen heeft. De vragenlijst richt zich alleen op uw rugklachten. Het is belangrijk dat u alleen over uw rugklachten de vragenlijst invult. Uiteraard kunt u uw andere klachten wel bespreken met uw behandelaar tijdens uw afspraak op de polikliniek Orthopedie. 

Nadat u de vragenlijst volledig heeft ingevuld, krijg u de melding dat de vragenlijst succesvol is afgerond en verzonden. U krijgt geen bevestiging via de e-mail. U kunt er vanuit gaan dat de vragenlijst in goede orde bij ons is binnengekomen. Twijfelt u? Dan kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer dat in uw brief staat.

Nadat we de vragenlijst hebben ontvangen, plaatsen wij deze in uw dossier. We hebben dan alleen nog uw medische gegevens nodig. Dit geldt alleen als u bij een andere zorginstelling onder behandeling bent geweest. Meer informatie over het aanleveren van uw medische gegevens leest u in de brief die u ontvangen heeft. Op basis van uw informatie beoordelen wij bij welke specialist wij u plannen en op welke termijn. Vervolgens nemen wij contact met u op voor een afspraak 

Ja, ook als u al gepland staat voor een operatie of een controleafspraak is het belangrijk dat u de vragenlijst volledig invult. U hoeft in dit geval geen medische gegevens meer op te sturen.