Bestuur en organisatie

Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur heeft de dagelijkse leiding over de Sint Maartenskliniek en bepaalt het beleid. De raad zet een specifieke koers uit die onze kliniek verheft tot het topklinische ziekenhuis waarin onze patiënt, optimale behandeluitkomsten, innovatie en een gezond financieel-economisch beleid centraal staan.

De Raad van Bestuur van de Sint Maartenskliniek wordt gevormd door:

  • Dr. T. Simmers, voorzitter Raad van Bestuur 
  • Dr. J van den Heuvel, lid Raad van Bestuur a.i.

Beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen Raad van Bestuur

Ons beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen van de Raad van Bestuur is conform de modelregeling van de NVTZ en de NVZD “Beleid en verantwoording onkosten Raad van Bestuur”.

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht houdt toezicht op het functioneren van de gehele Sint Maartenskliniek en op het functioneren van de Raad van Bestuur. 

De Raad van Toezicht van de Sint Maartenskliniek wordt gevormd door (v.l.n.r.):

  • Mevrouw drs. G.L. Schneemann 
  • De heer ir. A. Lieftinck
  • Mevrouw drs. S.M. Mulder
  • De heer mr. P.G. de Vries, voorzitter
  • Mevrouw mr. H.W. Vogels 

Organogram

De Sint Maartenskliniek is als enige ziekenhuis in Nederland volledig gespecialiseerd in houding en beweging en de aansturing daarvan. Als patiënt kunt u bij ons terecht voor de behandeling van eenvoudige tot zeer complexe aandoeningen op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatiegeneeskunde en pijnbestrijding. Omdat we veel afdelingen en specialismen hebben, zijn de verschillende organisatieonderdelen van de Sint Maartenskliniek in een organogram samengevat. Het management van de afdelingen en de Raad van Bestuur vormen gezamenlijk het concern managementteam.