Wat als u na een knie- of heupprothese klachten blijft houden?

Na het plaatsen van een knie- of heupprothese kunt u na verloop van tijd het normale leven weer oppakken. Ook bewegen zoals fietsen en wandelen is weer mogelijk. In het eerste jaar kunt u nog last hebben van ongemakken en pijn. Daarna zijn klachten meestal verdwenen. Als dat niet het geval is en u wordt daardoor belemmerd in het dagelijks leven, dan is dat een enorme teleurstelling. De Sint Maartenskliniek weet als geen ander wat deze beperking voor u betekent. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van klachten aan uw knie- of heupprothese.

Mijn knieprothese deed het weer! Ik moest huilen van geluk
Corry

Corry van den Broek

Toen Corry eindelijk de gewenste knieprothese kreeg, had dit niet het gewenste resultaat. Ze werd doorgestuurd naar de Sint Maartenskliniek en gelukkig was er een oplossing. Drie maanden na de operatie zat ze voor het eerst sinds twee jaar weer op de fiets.

Lees het verhaal over de knieprothese van mevrouw Van den Broek
Het zijn hier allemaal topdokters!
Mevrouw De Bruin

Mevrouw De Bruin-Huizing

Henny de Bruin-Huizing kwam in 2018, na een mislukte heupoperatie, voor een second opinion naar de Sint Maartenskliniek. Dankzij haar goed functionerende nieuwe heup leert ze eindelijk zonder stok te lopen. En hoeft ze niet meer achter de geraniums te zitten!

Lees het verhaal over de heupprothese van mevrouw De Bruin