Reumatologie

De beste reumazorg ook bij u in de buurt

Heeft u last van pijn en/of stijfheid aan uw gewrichten? Dan wilt u graag weten wat er aan de hand is en waar u aan toe bent. Mogelijk heeft u een reumatische aandoening en verwijst uw huisarts u door.

In dat geval kunt u snel terecht bij de Sint Maartenskliniek in Boxmeer. U kunt bij ons terecht voor de diagnose en behandeling van reumatische aandoeningen zoals Reumatoïde Artritis, jicht, Polyartrose, Artritis Psoriatica, ziekte van Bechterew en andere auto-immuunziekten.

 

De beste behandeling van reuma bij u in de buurt

Als u een reumatische aandoening heeft, wilt u uw dagelijkse activiteiten kunnen blijven doen. Het is belangrijk om de pijn te verminderen en de ziekte onder controle te houden. De behandelaars van de Sint Maartenskliniek doen dit door uw medicijnen goed af te stemmen op uw persoonlijke situatie. Maar ook door u te leren omgaan met uw ziekte. Dankzij de korte toegangstijden kunt u snel bij ons terecht, bij u in de buurt. Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer, waarin de Sint Maartenskliniek ook is gevestigd, is op korte afstand van bijvoorbeeld Overloon, Stevensbeek, Oploo, Sint Anthonis, Sambeek, Wanroij, Mill, Uden, Venray, Haps, Beugen en Gennep. De Sint Maartenskliniek heeft de grootste reuma-afdeling van Nederland met 21 reumatologen en 5 vestigingen.

Vragen en antwoorden over onze afdeling Reumatologie in Boxmeer

Bij pijn en/of stijfheid aan uw gewrichten bent u bij onze reumatologen in goede handen. Zij zijn gespecialiseerd en zeer ervaren in het behandelen van deze klachten.
Om een afspraak te maken, heeft u eerst een verwijzing van de huisarts of behandelend specialist nodig. Uw huisarts of specialist stuurt deze verwijzing naar de Sint Maartenskliniek en vervolgens ontvangt u een uitnodiging voor een consult.
Uw verwijzer bepaalt of er sprake is van spoed, in dat geval heeft u voorrang en gelden zeer korte toegangstijden.

Zeer waarschijnlijk. Bij de Sint Maartenskliniek zijn ruim meer dan ervaren 20 reumatologen in dienst. Een aantal van hen is werkzaam in Boxmeer. Bekijk het overzicht van onze artsen.

Wat is reuma? Hoe wordt reuma vastgesteld? Is reuma te genezen? De antwoorden op deze en andere veelgestelde vragen vind u hier.