Vitaal met reuma

Reuma is een chronische aandoening, die soms voor uitdagingen in het leven zorgt. Onze experts helpen u graag bij die uitdagingen. Omdat we geloven in mogelijkheden en wat er wèl kan. Samen kijken we hoe u vitaal blijft met reuma. Samen komen we verder in beweging, digitaal thuis en dichtbij huis.

Altijd bij u in de buurt
De Sint Maartenskliniek heeft het grootste reumacentrum van Nederland, zodat hoogwaardige zorg altijd bij u in de buurt is. U kunt terecht op onze locaties in Nijmegen, Ede, Barneveld, Veenendaal, Woerden, Geldrop en Alphen aan de Rijn.

Zowel digitaal thuis, als op locatie, heeft u toegang tot de uitgebreide kennis en ervaring van de reumatologen van de Sint Maartenskliniek. Wist u dat onze reumapatiënten internationaal de beste behandelresultaten noteren? Continu zijn we op zoek naar manieren om de beste zorg te leveren.

Vermoedt u dat u reuma heeft of wenst u een second opinion?
Dan bent u slechts één stap verwijderd van de juiste diagnose. Bij de Sint Maartenskliniek kunt u snel terecht voor specialistische reumazorg op het juiste moment. Thuis of dichtbij huis. 

Met de zelftest ontdekt u of uw klachten te maken hebben met een reumatische aandoening. 

Veelgestelde vragen:

De Sint Maartenskliniek is een gespecialiseerd ziekenhuis in de behandeling van aandoeningen op het gebied van houding en beweging. Ons reumacentrum is het grootste van Nederland. We vinden het belangrijk dat patiënten laagdrempelig toegang hebben tot hoogwaardige reumazorg. Daarom bieden wij onze zorg op steeds meer locaties in Nederland aan. Nu dus ook in Ede, Barneveld en Veenendaal. Op het gebied van reumazorg loopt de Sint Maartenskliniek nationaal en internationaal voorop als het gaat om de beste behandelresultaten en zinnige en zuinige zorg. Onze apotheek, de Maartensapotheek, is gespecialiseerd in reumatologie en reumamedicatie. 

Lees hier meer over de Sint Maartenskliniek.

Bekijk hier de actuele wachttijden.