De Sint Maartenskliniek heeft revalidatieartsen die gespecialiseerd zijn in het behandelen van patiënten met hersenletsel als gevolg van bijvoorbeeld een hersenbloeding, ongeluk, tumor, hartstilstand, hersen(vlies)ontsteking, operatie of hersenkneuzing. Ook als u een aangeboren hersenaandoening (zoals cerebrale parese) heeft, kunt u bij ons revalideren.

Voor specialistische zorg en behandeling bij een aangeboren of niet-aangeboren hersenaandoening bent u binnen de afdeling Neurorevalidatie van de Sint Maartenskliniek in goede handen. De medewerkers van deze afdeling begeleiden u tijdens uw revalidatieperiode om zo goed mogelijk te herstellen van uw aandoening. Zodat u uiteindelijk weer zo optimaal mogelijk kunt functioneren in uw dagelijks leven: thuis, op het werk en samen met uw familie en naasten.

Revalidatieplan op maat

Tijdens de behandeling en revalidatie staat centraal wat u wilt bereiken. Samen met verschillende behandelaars stelt u een revalidatieplan op dat zo goed mogelijk aansluit bij uw persoonlijke situatie en uw doelen. Het kan zijn dat u wordt opgenomen of dat u dagbehandelingen volgt op onze polikliniek. Er zijn ook enkele specifieke spreekuren waar u in overleg met uw behandelaars terecht kunt.