Menu

De Sint Maartenskliniek heeft revalidatieartsen die gespecialiseerd zijn in het behandelen van patiënten na een beroerte (hersenbloeding of herseninfarct). Ook mensen met hersenaandoeningen (zoals MS, hersen(vlies)ontsteking) en mensen met hersenletsel (als gevolg van bijvoorbeeld een ongeluk, tumor of zuurstoftekort door hartstilstand) kunnen bij ons terecht. Daarnaast kunt u ook bij ons revalideren als u een aangeboren hersenaandoening (zoals cerebrale parese) heeft.

Voor specialistische zorg en behandeling bij een aangeboren of niet-aangeboren hersenaandoening bent u binnen de afdeling Neurorevalidatie van de Sint Maartenskliniek in goede handen. De medewerkers van deze afdeling begeleiden u tijdens uw revalidatieperiode om zo goed mogelijk te herstellen van uw aandoening. Zodat u uiteindelijk weer zo optimaal mogelijk kunt functioneren in uw dagelijks leven: thuis, op het werk en samen met uw familie en naasten.

Revalidatieplan op maat

Tijdens de behandeling en revalidatie staat centraal wat u wilt bereiken. Samen met verschillende behandelaars stelt u een revalidatieplan op dat zo goed mogelijk aansluit bij uw persoonlijke situatie en uw doelen. Het kan zijn dat u wordt opgenomen of dat u dagbehandelingen volgt op onze polikliniek. Er zijn ook enkele specifieke spreekuren waar u in overleg met uw behandelaars terecht kunt.

Aandoeningen

Specialisten Hersenaandoeningen

Meer Specialisten