Hotelservice

Als u van ver naar onze locatie in Nijmegen komt, kan het zijn dat u de nacht voorafgaand in een hotel in de buurt van de Sint Maartenskliniek wilt verblijven.

We hebben vier partnerhotels in de omgeving waar u tegen een aantrekkelijk gereduceerd tarief een kamer kunt boeken. Geef bij uw reservering aan dat u patiënt van de Sint Maartenskliniek bent.

Ook voor uw partner, familie of bekenden biedt deze hotelservice mogelijkheden. Zo hoeven zij zich geen zorgen te maken over files of vertragingen en kunnen zij ontspannen bij u in de buurt verblijven. Zij kunnen bij hun reservering aangeven dat zij een familielid van een patiënt van de Sint Maartenskliniek zijn

Fletcher Hotel Val Monte in Berg en Dal ligt op 2,5 km afstand van Sint Maartenskliniek.

Kijk voor een impressie op de website van het hotel. Om in aanmerking te komen voor een korting dient u telefonisch te reserveren via (024) 684 20 00.

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal ligt op 4 km afstand van de Sint Maartenskliniek.

Kijk voor een impressie op de website van het hotel. Om in aanmerking te komen voor een korting dient u telefonisch te reserveren via (024) 684 17 44.

Fletcher hotel Gelderse Poort in Ooij ligt op 7 km afstand van de Sint Maartenskliniek.

Kijk voor een impressie op de website van het hotel. Om in aanmerking te komen voor een korting dient u telefonisch te reserveren via (024) 663 82 13.

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent ligt op 5 km afstand van de Sint Maartenskliniek.

Kijk voor een impressie op de website van het hotel. Om in aanmerking te komen voor een korting dient u uw patiëntnummer te vermelden bij uw boeking. Voor het maken van een boeking kunt u een e-mail sturen naar [email protected] of bellen met (024) 792 02 00.

Als u  bij één van bovenstaande hotels boekt en geen eigen vervoer heeft, kunt u eenmalig gebruik maken van een taxiservice. Deze bestaat uit een retour tussen het hotel en de Sint Maartenskliniek (of eventueel twee ritten héén, of twee ritten terug). Er kan gedurende het gehele verblijf van de patiënt één keer gebruik gemaakt worden van de taxiservice, door de patiënt of door bezoek.

Voor het reserveren van een taxi kunt u een mail sturen naar [email protected]. Vergeet niet om uw hotelreservering mee te sturen. U kunt ons uiteraard ook bellen via (024) 365 99 11.

Het verzenden van persoonlijke informatie via internet brengt altijd een bepaald risico met zich mee. Vanwege uw privacybescherming adviseren we u daarom geen specifieke medische gegevens of persoonsgegevens te vermelden.