Als u van ver naar onze locatie in Nijmegen komt, kan het zijn dat u de nacht voorafgaand aan uw opname of onderzoek in een hotel in de buurt van de Sint Maartenskliniek wilt verblijven.

Ook voor uw partner, familie of bekenden biedt deze hotelservice mogelijkheden. Zo hoeven zij zich geen zorgen te maken over files of vertragingen. En kunnen zij ontspannen bij u in de buurt verblijven.

We hebben vier partner hotels in de omgeving waar u tegen een aantrekkelijk gereduceerd tarief een kamer kunt boeken. Geef bij uw reservering aan dat u patiënt of een familielid van een patiënt van de Sint Maartenskliniek bent.

(Momenteel bieden wij de hotelservice alleen in Nijmegen aan. Wij hopen in de toekomst ook voor andere locaties deze service te kunnen bieden.)

Taxiservice

Alleen als u bij één van bovenstaande hotels boekt en géén eigen vervoer heeft, kunt u gebruik maken van een taxiservice. Deze bestaat uit één keer een retour van en naar het hotel. De Sint Maartenskliniek biedt verder geen taxiservice.

Reserveringsverzoek

Indien u een taxi wilt reserveren kunt u dat doen via de receptie van de Sint Maartenskliniek, bereikbaar op (024) 365 99 11.

Tip: vanwege drukte overdag kunt u ons het beste in de avonduren bereiken. U kunt ons tevens per e-mail bereiken: receptie@maartenskliniek.nl. Vergeet in uw mail niet uw hotelreservering bij te voegen. Het verzenden van persoonlijke informatie via internet brengt altijd een bepaald risico met zich mee. Vanwege uw privacybescherming adviseren we u om geen specifieke medische- of persoonsgegevens te vermelden.