Als u van ver naar onze locatie in Nijmegen komt, kan het zijn dat u de nacht voorafgaand in een hotel in de buurt van de Sint Maartenskliniek wilt verblijven.

We hebben vier partner hotels in de omgeving waar u tegen een aantrekkelijk gereduceerd lager tarief een kamer kunt boeken. Geef bij uw reservering aan dat u patiënt of een familielid van een patiënt van de Sint Maartenskliniek bent.

Ook voor uw partner, familie of bekenden biedt deze hotelservice mogelijkheden. Zo hoeven zij zich geen zorgen te maken over files of vertragingen. En kunnen zij ontspannen bij u in de buurt verblijven.

(Momenteel bieden wij de hotelservice alleen in Nijmegen aan. Wij hopen in de toekomst ook voor andere locaties deze service te kunnen bieden.)

Fletcher hotel Erica in Berg en Dal ligt op 2,5 km afstand van de Sint Maartenskliniek.

Hier krijgt u 15% korting bij uw boeking. Kijk voor meer informatie op de website van het hotel. Om in aanmerking te komen voor de korting dient u telefonisch te boeken, via (024) 684 35 14.

Fletcher hotel Val Monte in Berg en Dal ligt op 2,5 km afstand van Sint Maartenskliniek.

Hier krijgt u korting bij uw boeking. Kijk voor meer informatie op de website van het hotel. Om in aanmerking te komen voor de korting dient u telefonisch te boeken, via

(024) 684 20 00.

Fletcher hotel Holthurnse hof in Berg en Dal ligt op 4 km afstand van de Sint Maartenskliniek.

Hier krijgt u korting bij uw boeking. Kijk voor meer informatie op de website van het hotel.

Van der Valk hotel in Nijmegen-Lent ligt op 5 km afstand van de Sint Maartenskliniek. Hier krijgt u onder vermelding van uw patiëntennummer van de Sint Maartenskliniek korting op uw boeking. Voor het maken van een boeking kunt u een e-mail sturen naar receptie@nijmegen.valk.com of bellen met (024) 792 02 00.

De Sint Maartenskliniek biedt geen taxiservice. Alleen als u bij één van bovenstaande hotels boekt en géén eigen vervoer heeft, kunt u gebruik maken van een taxiservice. Deze bestaat uit één keer een retour van en naar het hotel.

Indien u een taxi van en naar uw hotel wilt reserveren kunt u dat doen via de receptie van de Sint Maartenskliniek, bereikbaar op (024) 365 99 11.

Tip: vanwege drukte overdag kunt u ons het beste in de avonduren bereiken. U kunt ons tevens per e-mail bereiken: receptie@maartenskliniek.nl. Vergeet in uw mail niet uw hotelreservering bij te voegen. Het verzenden van persoonlijke informatie via internet brengt altijd een bepaald risico met zich mee. Vanwege uw privacybescherming adviseren we u om geen specifieke medische- of persoonsgegevens te vermelden.