Koffie, cadeaus en meer

In de centrale gang van de Sint Maartenskliniek Nijmegen bevindt zich onze Maartenscorner: een luxe koffiecorner en cadeaushop in één.

U vindt er wenskaarten, tijdschriften, bloemen, luxe bonbons en andere cadeautjes. Ook snoepgoed, gebak, flesjes frisdrank en schepijs behoren tot het assortiment, en we verkopen toiletartikelen, zoals tandpasta en deodorant.

Zin in een lekkere kop cappuccino of een latte macchiato? De medewerkers van de Maartenscorner zetten graag een vers kopje luxe koffie voor u. Als u trek heeft, neemt u er een stukje gebak bij of een lekker, vers broodje. Vanaf 1 maart 2023 kunt u alleen nog digitaal betalen (pinnen, contactloos, telefoon etc.) bij de Maartenscorner.

Openingstijden

De Maartenscorner is open op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen gesloten. 

Woerden

Bent u patiënt of bezoeker van de Maartenskliniek Woerden? In het Atrium kunt u terecht voor bijvoorbeeld kleine boodschappen, informatie over de Kliniek en het restaurant. Daarnaast heeft de Kliniek een Zorgpassage. Heeft u na een ziekenhuisbezoek bijvoorbeeld krukken, medicijnen of een haarwerk nodig? Of wilt u informatie van een zorgverzekeraar? Het is allemaal mogelijk in de Zorgpassage, die in 2007 werd gebouwd aan het ziekenhuis. In de Zorgpassage vindt u onder andere Restaurant Sodexo, Donna kledingwinkel, haarsalon Hairmasters, boekenhandel AKO en een schoonheidssalon. Voor meer informatie over de Zorgpassage en openingstijden verwijzen wij u graag naar de website.

Boxmeer

Op onze locatie in Maasziekenhuis Pantein kunt u gebruikmaken van het restaurant of het Grand Café. Tijdschriften en cadeauartikelen kunt u kopen bij de Welzorg winkel. Meer informatie vindt u op de website van het Maasziekenhuis.