Restaurant

De Sint Maartenskliniek in Nijmegen beschikt over een sfeervol restaurant: Het Rondeel. Hier kunnen patiënten en bezoekers terecht om iets te drinken, voor een maaltijd of om even rustig te lezen aan de leestafel.

U vindt Het Rondeel in de voormalige kapel van het ziekenhuis, rechts van de hoofdingang. Bij goed weer is ook ons mooie terras geopend. Het restaurant schenkt koffie, thee, melk en frisdranken en u kunt er heerlijk eten. Van maandag t/m vrijdag heeft u keus uit diverse belegde broodjes en warme maaltijden. De wokgerechten bereiden wij terwijl u wacht en zijn dus altijd vers. Het dagassortiment aan warme maaltijden kan ook worden meegenomen. De maaltijd bestelt u in het restaurant zelf en wordt dan ter plekke voor u klaargemaakt en verpakt in schalen. Vanaf 1 maart 2023 kunt u alleen nog digitaal betalen (pinnen, contactloos, telefoon etc.) in het restaurant.

Openingstijden

Het Rondeel is geopend op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 19.00 (diner van 16.30 tot 19.00 uur). Op zaterdag en zondag is het Rondeel geopend van 11.00 tot 18.00. Op feestdagen kunnen de openingstijden afwijken.