De Sint Maartenskliniek in Nijmegen beschikt over een sfeervol restaurant: Het Rondeel. Hier kunnen patiënten en bezoekers terecht om iets te drinken, voor een maaltijd of om even rustig te lezen aan de leestafel.

restaurant_rondeel.jpg#asset:3831U vindt Het Rondeel in de voormalige kapel van het ziekenhuis, rechts van de hoofdingang. Bij goed weer is ook ons mooie terras geopend. Het restaurant schenkt koffie, thee, melk en frisdranken en u kunt er heerlijk eten. Elke dag heeft u keus uit diverse belegde broodjes en warme maaltijden. De wokgerechten bereiden wij terwijl u wacht en zijn dus altijd vers. Het dagassortiment aan warme maaltijden kan ook worden meegenomen. De maaltijd bestelt u in het restaurant zelf en wordt dan ter plekke voor u klaargemaakt en verpakt in schalen. Kleine snacks, broodjes of drinken kunt u ook via de bezorgservice bij u op de kamer laten brengen.

Het Rondeel heeft de volgende openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur
  • Zaterdag & zondag gesloten
  • Warme maaltijden zijn van maandag t/m vrijdag verkrijgbaar van 11:30 uur tot 14:00 uur, en van 16:30 uur tot 19:00 uur
  • Op zaterdag en zondag is de warme maaltijd te verkrijgen van 16.30 tot 18.30 uur in de Maartenscorner

Op feestdagen kunnen de openingstijden afwijkend zijn.

Woerden

Bent u patiënt of bezoeker van de Maartenskliniek Woerden dan kunt u terecht bij Restaurant Sodexo.

Boxmeer

Op onze locatie in Maasziekenhuis Pantein kunt u gebruikmaken van het restaurant  Meer informatie daarover vindt u op de website van het Maasziekenhuis.