Wifi voor bezoekers en patiënten

In de Sint Maartenskliniek in Nijmegen kunt u als patiënt en als bezoeker kosteloos gebruik maken van draadloos internet. Hiervoor moet u zich aanmelden op ons wifi-netwerk.

Dat doet u volgens onderstaand stappenplan:

  • Ga naar de wifi-instellingen op uw mobiele apparaat.
  • Maak verbinding met het netwerk 'SMK-gast'.

Er wordt vervolgens een wachtwoord gevraagd. Deze is verkrijgbaar op de afdeling waar u een afspraak heeft of opgenomen bent. Afhankelijk van uw apparaat kan het zijn dat u zich na een bepaalde periode opnieuw aan moet melden. Het netwerk verbreekt de verbinding als u er vier uur geen gebruik van heeft gemaakt.

iPad bij uw bed

Op onze locatie in Nijmegen krijgt u als patiënt tijdens uw opname een iPad bij uw bed. Hiermee kunt u tv kijken, radio luisteren, telefoneren, internetten en spelletjes spelen. Op de iPad vindt u tevens informatie over het verblijf en de behandelingen in de Sint Maartenskliniek. Mocht het nodig zijn, dan stellen we ook hulpmiddelen ter beschikking, zodat iedereen de iPad kan gebruiken. 

Bellen via de iPad is gratis naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Bellen naar mobiele nummers en servicenummers die beginnen met 08 of 09 en naar telefoonnummers in het buitenland is niet mogelijk.

Woerden

Patiënten en bezoekers in Woerden kunnen in het ziekenhuis gebruikmaken van wifi. Dit betekent dat u gratis toegang heeft tot het internet, als u draadloos internet heeft op uw laptop en/of iPad. Het netwerk is te gebruiken op alle verpleegafdelingen, in de wachtruimtes van het Laboratorium, Radiologie, Oogheelkunde, Urologie, Neurologie, Orthopedie, in het restaurant en in de vergaderzalen. Houd er wel rekening mee dat het draadloze netwerk ‘Hofpoort Guest’ een onbeveiligde verbinding is.

Boxmeer

Patiënten en bezoekers van de Sint Maartenskliniek in Boxmeer, in het Maasziekenhuis Pantein, kunnen ook gebruikmaken van internet. Het Maasziekenhuis beschikt over een openbaar Wifi netwerk. U kunt verbinding maken met: ‘publiek-internet’.

Andere locaties

Bent u op een andere locatie bij ons onder behandeling? Kijk dan op de website van het gastziekenhuis voor meer informatie over WiFi.