Zowel huisartsen als en medisch specialisten kunnen naar ons verwijzen. Hoe u dat best kunt doen leest u hieronder.

Huisartsen

ZorgDomein

Wij maken gebruik van ZorgDomein om de verwijzingen efficiënt, veilig en snel te kunnen verwerken. Uw verwijzingen ontvangen wij graag via deze weg.

Ons aanbod vindt u onder ZorgDomein via Medisch Specialisme / Orthopedie, Reumatologie of Revalidatie. Het aanbod is zichtbaar onder onze verschillende locaties: Nijmegen, Woerden, Boxmeer en Geldrop.

Bij ons Pijnbehandelcentrum en het Loop Expertise Centrum kunnen patiënten alleen terecht door een verwijzing via (Sint Maartenskliniek) medisch specialisten. U kunt naar deze afdelingen niet direct verwijzen.

Alles over de handige verwijshulp voor Complexe Orthopedie

Het verwijzingsproces

Wij verzoeken u een duidelijke vraagstelling met diagnose en bijhorende verslagen als bijlage toe te voegen aan de verwijzing.
Alle verwijzingen worden eerst getrieerd, hiervoor sturen wij eventueel een aanvullende vragenlijst naar patiënt en/of laten we medische verslagen opvragen.

Afspraak met patiënt

Voor Orthopedie, Reumatologie (alle locatie m.u.v. Woerden) en Revalidatie, plannen wij in overleg met  patiënt een afspraak op één van onze locaties (Nijmegen, Boxmeer of Woerden) op basis van aard van de klachten, beschikbaarheid specialisten en reisafstand.

Voor de Reumatologie afspraken in Woerden belt de patiënt zelf naar de poli voor het maken van een afspraak.

Digitale terugkoppeling

Na bezoek van een patiënt aan de Sint Maartenskliniek krijgt u van ons een digitaal verslag via Edifact. Werkt dit bij u niet? Kijk hier wat u kunt doen om dit op te lossen.