Intercollegiaal overleg

De Sint Maartenskliniek hecht veel waarde aan een goede relatie en samenwerking met onze verwijzers. Daarom zijn we graag bereikbaar voor vragen, en willen we huisartsen en specialisten op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen onze kliniek.

De Sint Maartenskliniek is een ziekenhuis dat als enige in Nederland volledig gespecialiseerd is in houding en beweging. Patiënten kunnen bij ons terecht voor behandeling van eenvoudige tot zeer complexe aandoeningen.

Bent u een patiënt en wilt u weten hoe u bij ons in behandeling komt? Klik dan hier om naar onze pagina over het maken van een afspraak te gaan.

Alle contactgegevens voor direct intercollegiaal overleg per specialisatie vindt u hier:

Bent u verwijzer uit de eerste of tweede lijn? Klik op het gewenste specialisme hieronder voor direct intercollegiaal overleg.

Intercollegiaal overleg

 • Voor alle locaties: (024) 365 93 80

Heeft u medische vragen of twijfels over een verwijzing over rugklachten? Neem contact met ons op via de teleconsultatie-optie in ZorgDomein.

Spoedverwijzing Acute zorgpoli

Voor een consult op onze Acute zorgpoli kunt u patiënten aanmelden via telefoonnummer (024) 365 93 91.

Patiënten kunnen worden verwezen voor acute orthopedische zorg in de volgende situaties:

 • (Wond-)controle na operatie in de Sint Maartenskliniek
 • Verdenking op infectie na operatie in de Sint Maartenskliniek
 • Arthritis
 • Osteomyelitis

Let op: een trauma-heupfractuur wordt niet behandeld in de Sint Maartenskliniek locatie Nijmegen, dit kan wel op locatie Boxmeer

Intercollegiaal overleg en spoedverwijzingen

 • Alle locaties behalve Woerden: (024) 365 92 79
 • Woerden: (024) 365 92 26

Digitaal contact kan op 2 manieren via Zorgdomein

 • Teleconsultatie: voor alle medische vragen en bij twijfel over een verwijzing
 • Patiëntoverleg: voor vragen over patiënten die bij ons in behandeling zijn

 

Intercollegiaal overleg en spoedverwijzingen

 • Revalidatiearts/intercollegiaal overleg: (024) 365 94 12

 

Verwijzen

Patiënten die een actuele behandelrelatie hebben met het pijnbehandelcentrum van de Sint Maartenskliniek, of vanuit de tweedelijn worden doorverwezen, kunnen via intercollegiaal telefonisch overleg ((024) 365 91 26 en (024) 327 25 40) of e-mail worden verwezen.

Als u vragen heeft over een verwijzing vanuit de eerste lijn, kunt u telefonisch contact zoeken via: (024) 365 96 59 of per e-mail

Het verzenden van persoonlijke informatie via internet brengt altijd een bepaald risico met zich mee. Vanwege privacybescherming adviseren we u om geen specifieke medische- of persoonsgegevens te vermelden.

Intercollegiaal overleg en spoedverwijzingen

 • Kinderorthopedie: (0485) 84 62 65

Intercollegiaal overleg en opvragen uitslagen

 • Intercollegiaal overleg: (024) 365 98 63
 • Opvragen uitslag: per e-mail of via het contact centrum (024) 365 99 11. We adviseren om bij het versturen van een e-mail met persoonlijke gegevens gebruik te maken van een beveiligingsdienst zoals bijvoorbeeld Zivver.

Vragen en overleg

 • Klinische apotheek, telefoonnummer (024) 365 91 68 en e-mail. Het verzenden van persoonlijke informatie via internet brengt altijd een bepaald risico met zich mee. Vanwege privacybescherming adviseren we u om geen specifieke medische- of persoonsgegevens te vermelden.
 • Poliklinische apotheek (Maartensapotheek), telefoonnummer (024) 365 96 77.
 • Voor uitzonderingsgevallen buiten de openingstijden, weekeinden en feestdagen is de dienstdoende apotheker bereikbaar via de Centrale Receptie:
  (024) 365 99 11.

Bent u tweedelijns verwijzer en wilt u contact opnemen over een verwijzing, afspraak of overige zaken?

Heeft u een algemene vraag, bijvoorbeeld over het verwijzen via Zorgdomein, dan kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor verwijzers via [email protected]. Het verzenden van persoonlijke informatie via internet brengt altijd een bepaald risico met zich mee. Vanwege privacybescherming adviseren we u om geen specifieke medische- of persoonsgegevens te vermelden.

Nieuwsbrief

U kunt zich ook abonneren op de digitale verwijzersnieuwsbrief van de Sint Maartenskliniek: