Onze afdeling Reumatologie behandelt alle reumatologische klachten in de volle breedte.

  • Artritiden
  • Degeneratieve aandoeningen
  • Inflammatoire rugaandoeningen
  • Reumatologische aandoeningen bij kinderen en jongeren
  • Osteoporose - botziekten

Twijfelt u over de noodzaak om een patiënt te verwijzen naar een reumatoloog of heeft u een andere medische vraag? Vanaf nu kunt u onze reumatologen digitaal raadplegen via teleconsultatie in ZorgDomein. U krijgt snel een antwoord op uw vraag.

Samenwerking met de Gelderse Vallei

Vanaf 1 september 2022 bieden wij onze reumatologische zorg aan in Ziekenhuis Gelderse Vallei. Hiermee brengen we onze zorg dichterbij de patiënten in de regio van Ede, Barneveld en Veenendaal voortaan dichtbij hun woonplaats terecht kunnen voor hoogwaardige reumazorg van de Sint Maartenskliniek. Lees hier ook het bericht voor verwijzers van de Gelderse Vallei.

Nieuwe locatie Alphen aan den Rijn

Vanaf 10 februari 2022 starten we in Alphen aan den Rijn een polikliniek voor mensen met reuma. Huisartsen kunnen patiënten met reumatische klachten uit de regio Alphen direct naar onze reumatologen doorverwijzen. De polikliniek is gevestigd in Gezondheidscentrum Lupine.

Uitbreiding poli Geldrop

Wij vinden belangrijk om voor huisartsen en patiënten goed toegankelijk te zijn. In de afgelopen periode zijn er nieuwe reumatologen gestart in het St. Anna ziekenhuis. Samen voeren ze 3 dagen per week meer poli’s uit. Ontdek het team en schroom niet om contact te zoeken voor overleg!