Voor verwijzers

Reumatologie

Onze afdeling Reumatologie behandelt alle reumatologische klachten in de volle breedte.

  • Artritiden
  • Degeneratieve aandoeningen
  • Inflammatoire rugaandoeningen
  • Reumatologische aandoeningen bij kinderen en jongeren
  • Osteoporose - botziekten

Twijfelt u over de noodzaak om een patiënt te verwijzen naar een reumatoloog of heeft u een andere medische vraag? U kunt onze reumatologen digitaal raadplegen via teleconsultatie in ZorgDomein. U krijgt snel een antwoord op uw vraag.

Samenwerking met Ziekenhuis Gelderse Vallei

Sinds september 2022 kunnen mensen uit de regio Ede, Barneveld en Veenendaal voor onze reumatologische zorg ook in hun vertrouwde Ziekenhuis Gelderse Vallei terecht. Hiermee brengen we onze zorg dichterbij de patiënt. Lees hier het bericht voor verwijzers van de Gelderse Vallei. Ontdek het team!

Nieuwe locatie Alphen aan den Rijn

Sinds februari 2022 hebben we ook in Alphen aan den Rijn een polikliniek voor mensen met reuma. Huisartsen kunnen patiënten met reumatische klachten uit de regio Alphen direct naar onze reumatologen doorverwijzen. De polikliniek is gevestigd in Gezondheidscentrum Lupine.

Uitbreiding poli Geldrop

Wij vinden het belangrijk om voor huisartsen en patiënten goed toegankelijk te zijn. Daarom zijn er extra reumatologen gestart in het St. Anna ziekenhuis. Samen voeren ze 3 dagen per week meer poli’s uit. Ontdek het team en wees welkom om contact te zoeken voor overleg!