Artikeloverzicht voor zorgprofessionals

Start teleconsultatie voor Reumatologie

Twijfelt u over de noodzaak om een patiënt te verwijzen naar een reumatoloog of heeft u een andere medische vraag? Vanaf nu kunt u onze reumatologen digitaal raadplegen via teleconsultatie in ZorgDomein. U krijgt snel een antwoord op uw vraag.

 

Medische vragen, geen spoed
Voor alle medische vragen bij diagnosestelling of voor behandeladvies aan de reumatoloog kunt u gebruik maken van teleconsultatie. Voor spoedgevallen kunt u direct telefonisch terecht bij de dienstdoend reumatoloog.

Snel en efficiënt via ZorgDomein
U vindt het aanbod in het ZorgDomeinmenu. Het aanbod staat zowel onder ’Teleconsultatie’, TCCN Reumatologie Sint Maartenskliniek, als onder ‘Medisch Specialistisch Zorg’. U vult in ZorgDomein het formulier in  en binnen 3 werkdagen krijgt u antwoord van de specialist. Zo kunt u eenvoudig en laagdrempelig ruggespraak met een reumatoloog houden zonder dat een verwijzing nodig is.

Voordelen voor patiënten
Het voordeel voor uw patiënt is groot. Uw patiënt wordt geholpen door zijn eigen huisarts zonder een hogere rekening. De kosten van teleconsultatie komen immers niet ten laste van het eigen risico.

Uitgebreide dienstverlening
De Sint Maartenskliniek is u graag van dienst. Onze reumatologen zijn bereikbaar via Patiëntoverleg van ZorgDomein voor medische vragen over patiënten die bij ons in behandeling zijn. Voor vragen over patiënten die niet bij ons in behandeling zijn, zijn de reumatologen voortaan ook bereikbaar via Teleconsultatie van ZorgDomein. Later dit jaar zullen wij onze dienstverlening nog uitbreiden met een passend teleconsultatie-aanbod voor revalidatie en orthopedie.

Vragen?
Heeft u vragen over teleconsultatie? Neem dan contact op met Corinne Constant,  Accountmanager verwijzers.