Menu

Bij de Sint Maartenskliniek draait alles om de menselijke beweging. Als gespecialiseerd ziekenhuis zijn we in Nederland en Europa toonaangevend in de behandeling van aandoeningen op het gebied van houding en beweging.

De Sint Maartenskliniek biedt haar behandelingen en zorg aan op verschillende locaties in Nederland: Nijmegen, Woerden, Boxmeer en Geldrop.

De Sint Maartenskliniek staat bekend om zijn aanpak van complexe aandoeningen. Maar u kunt uiteraard ook bij ons terecht voor veelvoorkomende klachten of blessures. We richten ons op behandeling van alle orthopedische aandoeningen, reumatische ziekten en revalidatie na ziekte of een ongeval.

Kennis en ervaring

De kennis en ervaring zijn erg groot en gespecialiseerd, doordat onze artsen, verpleegkundigen en therapeuten altijd patiënten met hetzelfde type orthopedische aandoeningen, reumatische ziekten en revalidatie na ziekte of een ongeval behandelen. Zowel het orthopediecentrum als het reumacentrum is het grootste van Nederland.

Keurmerken

Wanneer een ziekenhuis of een specifieke afdeling voldoet aan bepaalde kwaliteitscriteria, kan hieraan een keurmerk worden toegekend. Het uitreiken van zo’n keurmerk gebeurt door een patiëntenvereniging, ziektekostenverzekeraar of een certificerende instantie. We zijn trots op de keurmerken die we tot nu toe hebben ontvangen. Een overzicht van onze keurmerken vindt u op deze pagina.

Onderzoek

We zoeken voortdurend naar nieuwe en betere manieren van werken. Daarom voeren we structureel wetenschappelijk onderzoek uit om te kijken hoe goed bestaande behandelingen werken. Daarnaast ontwikkelen we zelf nieuwe behandelmethoden.

Feiten & Cijfers

Als gespecialiseerd ziekenhuis zijn wij, als Sint Maartenskliniek, in Nederland en Europa toonaangevend in de behandeling van aandoeningen op het gebied van houding en beweging. En daar zijn we goed in, dat blijkt wel uit cijfers en beoordelingen. Hier vindt u de belangrijkste cijfers in een duidelijk overzicht.

De Sint Maartenskliniek is als enige ziekenhuis in Nederland gespecialiseerd in houding en beweging. We richten ons op behandeling van alle orthopedische aandoeningen, reumatische ziekten, revalidatie na ziekte of een ongeval, pijnbehandeling en kinderzorg.