Menu

De Sint Maartenskliniek heeft revalidatieartsen en behandelaars die gespecialiseerd zijn in het behandelen van patiënten met een dwarslaesie, een spina bifida (open rug) of cauda equina. Tijdens uw behandeling en revalidatie staat centraal wat u wilt bereiken.

Op onze gespecialiseerde afdeling kunnen mensen terecht voor al hun vragen, complicaties en revalidatiedoelen rondom hun dwarslaesie, spina bifida of cauda equina.

Revalidatieplan op maat

Afhankelijk van uw situatie en behandeldoelen kan gekozen worden voor klinische behandeling (opname) of voor poliklinische behandeling. De gespecialiseerde behandelaars stellen samen met u een revalidatieplan op dat zo goed mogelijk aansluit bij uw persoonlijke situatie en uw doelen. Er zijn ook enkele specifieke spreekuren waar u in overleg met uw behandelaars terecht kunt.

Eén van de behandelmogelijkheden binnen het revalidatiecentrum van de Sint Maartenskliniek is telebehandeling: het behandelen op afstand.
Een voorbeeld hiervan is beeldbellen bij een afspraak met uw revalidatiearts. Een ander voorbeeld is het gebruik maken van telerevalidatie, waarbij u traint in uw eigen omgeving en de therapeut u op afstand begeleidt.

Aandoeningen

Specialisten Dwarslaesie

Meer Specialisten