U heeft het al misschien gemerkt… via de Maartensnieuwsbrief proberen wij u steeds meer te voorzien van relevante informatie die aansluit bij u als zorgprofessional en verwijzer. We streven ernaar om meer interactie met u aan te gaan.

Het begint met elkaar beter leren kennen

Daarvoor moeten we ergens beginnen. U kunt nu bijvoorbeeld uw profielinformatie en uw interesses aanpassen: bent u huisarts, of bijvoorbeeld fysiotherapeut? En wilt u meer lezen over reumatologie? Of juist over revalidatie? En ontvangt u graag uitnodigingen voor relevante symposia en congressen van de Sint Maartenskliniek? Op die manier werken we ernaartoe om u te voorzien van de informatie waar ú op zit te wachten.

Uw profiel aanpassen

Het daadwerkelijk aanpassen van uw profiel kan via onderstaande links. Daar kunt u ook uw voorkeuren aangeven. Wij houden in de toekomst daar rekening mee. Als u niets wijzigt of wilt wijzigen blijft u de vertrouwde nieuwsbrief ontvangen met alle daarin opgenomen onderwerpen.

Mist u nog een onderwerp?

Dat horen wij natuurlijk graag! Neem dan contact op via verwijzers@maartenskliniek.nl. Dan doen wij ons best dit onderwerp aandacht te geven in een volgende nieuwsbrief. Wilt u de nieuwsbrief helemaal niet meer ontvangen? Dan kunt u zich uiteraard uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrief.

Privacy

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het verzenden van de verwijzersnieuwsbrief en hieraan gerelateerde informatie. Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden. Meer informatie over de privacy verklaring van de Sint Maartenskliniek.