Voor het maken van een afspraak heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of behandelend specialist. Uw huisarts of specialist stuurt de verwijzing naar de Sint Maartenskliniek. Heeft u de verwijzing zelf ontvangen? Dan kunt u deze sturen naar:

Mocht u zelf de verwijzing van uw huisarts of specialist op papier hebben ontvangen, dan kunt u deze sturen naar:

Sint Maartenskliniek
T.a.v. afdeling [specialisatie]
Postbus 9011
6500 GM Nijmegen

Ik heb een verwijzing voor Orthopedie

Bent u verwezen naar onze afdeling Orthopedie of kinderorthopedie, dan ontvangt u binnen zeven werkdagen een brief met een bevestiging van uw inschrijving. Ook ontvangt u een formulier waarmee u toestemming geeft voor het delen van uw medische gegevens en laten wij u weten welke gegevens wij van u nodig hebben voor het inplannen van een afspraak. 

Ik heb een verwijzing voor een andere afdeling

Bent u verwezen naar Reumatologie, Revalidatie of één van onze andere afdelingen dan ontvangt u binnen zeven werkdagen per post een een brief met daarin een voorstel voor een afspraak.

Bent u verwezen naar onze polikliniek Reumatologie in Woerden, dan wordt u binnen zeven werkdagen door ons gebeld of u ontvangt per post een brief met daarin en voorstel voor een afspraak. 

Ik wil de afspraak verzetten of afzeggen

Als u verhinderd bent op het voorgestelde moment of u wilt de afspraak afzeggen, dan kunt u dit aangeven via het formulier ‘Afspraak verzetten of annuleren’.

Bent u uitgenodigd in onze polikliniek Reumatologie in Woerden, dan belt u zelf naar (024) 365 93 50 om uw afspraak te verzetten of te annuleren.

Bekijk het filmpje

Klik op onderstaande afbeelding om een korte uitleg te bekijken.