Voor het maken van een afspraak heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of behandelend specialist. Zij sturen die verwijzing naar de Sint Maartenskliniek. Wij plannen vervolgens een afspraak voor een behandeling, onderzoek of second opinion. Daar hoeft u dus niets voor te doen.

Mocht u zelf de verwijzing van uw huisarts of specialist op papier hebben ontvangen, dan kunt u deze sturen naar:

Sint Maartenskliniek
[Onder vermelding van de specialisatie]
Postbus 9011
6500 GM Nijmegen

Orthopedie

Bent u verwezen naar onze afdeling Orthopedie of kinderorthopedie, dan bellen wij u voor het maken van een afspraak. In het telefonisch gesprek bespreken we met u de mogelijkheden voor een eerste bezoek aan de Sint Maartenskliniek en plannen samen met u een afspraak. U ontvangt hierna altijd een bevestigingsbrief of -email van de gemaakte afspraak.
Bij het plannen van een bezoek, kijken we niet alleen naar uw reisafstand tot onze locaties, maar ook naar de aard van uw klachten en de beschikbare specialisten aldaar. We bespreken met u op welke locatie we u kunnen uitnodigen.

Overige afdelingen

Bent u verwezen naar onze één van onze andere afdelingen (bijvoorbeeld Reumatologie of Revalidatie) dan ontvangt u per post een voorstel voor een afspraak. Indien u verhinderd bent op het voorgestelde moment, dan kunt u contact met ons opnemen. Bent u verwezen naar onze polikliniek Reumatologie in Woerden, dan belt u zelf naar (024) 365 93 50 om een afspraak te maken.

Om deze video te bekijken heb je JavaScript nodig of een browser die HTML5 video ondersteund.

Een afspraak bij de Sint Maartenskliniek