Revalidatiegeneeskunde

Chronische pijnrevalidatie

De Maartenskliniek beschikt over een gespecialiseerd revalidatieteam voor chronische pijnrevalidatie. U kunt bij ons terecht voor revalidatie bij het Complex Regionaal Pijnsyndroom (CRPS) en voor revalidatie bij chronische pijn die gerelateerd is aan houding en beweging.

Bij uw behandeling krijgt u te maken met een multidisciplinair team. Dit team bestaat uit een fysiotherapeut, ergotherapeut, psycholoog, maatschappelijk werk, bewegingsagoog, revalidatiearts en een Physician Assistant. Het team brengt via een één-dags-screening uw hulpvraag in kaart, verricht een probleemanalyse en biedt u een passend advies voor behandeling of een verwijzing.

Wanneer komt u in aanmerking?

Wij werken volgens de principes van ‘stepped care’. Dit betekent dat u adequate zorg ontvangt die niet zwaarder is dan nodig. U kunt daarom alleen bij ons terecht als een eerdere behandeling in de eerste lijn, bijvoorbeeld fysiotherapie, ergotherapie of psychologische begeleiding, onvoldoende resultaat heeft gehad. U heeft een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist.

Aandoeningen

Specialisten Chronische pijnrevalidatie

Meer Specialisten