Ondersteunende zorg

Anesthesiologie

Orthopedische operaties zijn vaak pijnlijke ingrepen. Goede pijnstilling rondom de operatie is daarom erg belangrijk. Er zijn verschillende manieren om de pijn na een operatie zo veel mogelijk te verlichten.

U heeft met uw arts besproken dat u geopereerd wordt in de Sint Maartenskliniek.
Met behulp van de moderne anesthesie kan uw lichaam deze operatie vrijwel altijd zonder problemen ondergaan. Anesthesie is de verzamelnaam voor alle soorten verdoving bij een operatie. In de praktijk is anesthesie is echter veel meer dan alleen de verdoving. U leest hier meer informatie over anesthesie bij uw operatie.

De Sint Maartenskliniek is op het gebied van de regionale anesthesie erkend als ‘ESRA (European Society of Regional Anaesthesia & Pain Therapy) Approved Training Institution ’. Dat betekent dat de Sint Maartenskliniek zowel in binnen- als buitenland gezien wordt als expertisecentrum op het gebied van de regionale anesthesie. Anesthesiologen of artsen die hiervoor in opleiding zijn, kunnen de Sint Maartenskliniek bezoeken om hun kennis te vergroten. Daarnaast heeft de Sint Maartenskliniek een door de ESRA erkend fellowship voor regionale anesthesie. Op deze manier kunnen wij een bijdrage leveren aan de verbetering van de kwaliteit van zorg op het gebied van de regionale anesthesie in de rest van Nederland, maar ook daarbuiten.

Behandelingen

Specialisten Anesthesiologie

Meer Specialisten