De Sint Maartenskliniek wordt steeds digitaler  

Gepubliceerd op: 04-04-2024

Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten zelf in de regie zijn over hun zorg. Daarom kun je bij ons al veel zaken rondom jouw behandeling eenvoudig zelf inzien en regelen. Waar en wanneer je wil, via ons online patiëntenportaal mijnmaartenskliniek. Stukje bij beetje kun je als patiënt steeds meer zelf in mijnmaartenskliniek regelen.  

Minder post, meer digitaal 

We verbeteren continu jouw patiëntervaring en streven ernaar steeds meer te communiceren via de digitale weg in plaats van via de papieren post. We zullen langzaam minder brieven versturen en in plaats daarvan belangrijke informatie over en rondom jouw behandeling in mijnmaartenskliniek delen. Door deze verschuiving hebben we minder administratieve last en meer tijd om u de beste zorg te leveren. En dat laatste is wat er echt toe doet. 

Kleine stapjes, deels nog op papier 

Vanaf begin april 2024 zullen we vanuit onze afdeling Revalidatie géén brieven meer versturen. Ook is onze afdeling Reumatologie al eerder volledig gestopt met het versturen van brieven via post. Uiteraard is niet alles in één keer gedigitaliseerd. Dus kan het zijn dat je bepaalde informatie nog wel via de post ontvangt en een deel al online via mijnmaartenskliniek.  

We vragen je daarom om regelmatig mijnmaartenskliniek te checken voor updates en belangrijke informatie over jouw zorg, via de website (www.mijnmaartenskliniek.nl) of via de mijnmaartenskliniek app. Voor jou als patiënt ook extra fijn omdat al jouw informatie zo op een plek terug te vinden is. Meer weten over mijnmaartenskliniek? Lees het hier

Download de mijnmaartenskliniek app 
Bent u nog niet bekend met mijnmaartenskliniek? Als u bij ons in behandeling bent, gaat inloggen gemakkelijk via www.mijnmaartenskliniek.nl met DigiD. Ook staat in de web-versie van mijnmaartenskliniek hoe u de app kunt downloaden en activeren. Zo heb je de Sint Maartenskliniek altijd bij de hand! 😉