Sint Maartenskliniek doet mee met Wings for Life World Run

Gepubliceerd op: 16-03-2023

Op zondag 7 mei om 13.00 uur vindt het wereldwijde loopevenement Wings for Life World Run plaats. Ook dit jaar zetten we ons eigen parcours uit op de berg van de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Het doel: geld ophalen voor dwarslaesie-onderzoek. Iedereen is van harte welkom om mee te doen! Rent of rolt u mee voor degenen die dat zelf niet kunnen?

De Wings for Life World Run is anders dan andere hardloopwedstrijden. Het is een app-run waar mensen wereldwijd aan mee kunnen doen. Iedereen start op hetzelfde moment en er is geen eindstreep. Deelnemers leggen zoveel mogelijk kilometers af totdat ze worden ingehaald door de ‘catcher car’ – de virtuele auto. De catcher car zet 30 minuten na het startsignaal de achtervolging in. U finisht zodra u bent ingehaald. Het mooiste van deze race: 100% van al het startgeld en alle donaties gaan direct naar de Wings for Life Foundation.

Sluit u zich aan bij het team van de Sint Maartenskliniek?

Doen! U kunt zich hier inschrijven. U kunt ons team ook sponsoren.

Over Wings for Life World Run

De Sint Maartenskliniek doet al vanaf de eerste editie in 2014 mee met de Wings for Life World Run. Sinds 2018 organiseren we onze eigen editie. Meer weten over de Wings for Life World Run? Kijk op www.worldrun.com.

Wanneer: zondag 7 mei 2023
Tijd: 13.00 uur
Waar: Sint Maartenskliniek locatie Nijmegen (Hengstdal 3, Ubbergen)