Webinar Verder in beweging 2020

Gepubliceerd op: 02-11-2020

Sinds 2016 organiseren we ieder jaar ons congres Verder in beweging. Een evenement waar we trots op zijn. De afgelopen jaren mochten we telkens honderden externe relaties, (oud-)medewerkers en patiënten ontvangen in onze congreslocatie in Nijmegen. Zij lieten zich bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen in onze zorg. Wij hadden het dit jaar graag weer zo georganiseerd. Maar door het coronavirus is dat niet mogelijk. Gelukkig hebben we een leuk en leerzaam alternatief!

Gevarieerd programma

Op woensdag 11 november kan iedereen van 16.00 tot 17.30 uur ons interactieve webinar volgen. Wij bieden als vanouds een interessant programma met diverse presentaties over innovatieve ontwikkelingen in de zorg: sensortechnologie, 3D-printing, gamen als je geen handfunctie hebt en de digitale apotheker. Prof. dr. Maria Hopman van Radboudumc spreekt de jaarlijkse Maartenslezing uit en gaat daarbij in op het belang van bewegen als preventief medicijn.

Mis het niet en meld u aan via www.verderinbeweging.nl/webinar. Wij informeren u dan nog hoe en waar u kunt inloggen voor het webinar.

Om in de stemming te komen

Benieuwd naar eerdere presentaties op ons congres? Bekijk dan de filmpjes.